Senatorul Cristian Achiței, Invitatul de la Știri: Despre drumuri și fotbal, provocări și disciplina de partid! (Video)

Seria de emisiuni 𝗜𝗻𝘃𝗶𝘁𝗮𝘁𝘂𝗹 𝗱𝗲 𝗹𝗮 Ș𝘁𝗶𝗿𝗶 a revenit pe canalele online ale publicației Știri.Botosani.Ro!

Primul invitat al Alinei Șopu, moderatoarea emisiunii, este senatorul liberal Cristian Achiței, unul dintre veteranii politicii botoșănene și un bun cunoscător al fenomenului electoral din ultimele decenii.

De profesie inginer, senator Cristian Achiței a acumulat, în peste 20 de ani în prim-planul politicii botoșănene, experiență parlamentară, dar și în administrația publică județeană. 

Perceput ca un bun profesionist în domeniul Drumurilor, fiind licențiat al Universității Tehnice ”Gheorghe Asachi” din Iaşi, Facultatea de Construcţii şi Arhitectură, Secţia Căi Ferate Drumuri şi Poduri, Cristian Achiței a obținut ulterior, printr-o diplomă postuniversitară, și competențe în Urbanism şi Administrarea Teritoriului - domeniul Arhitectură.

A fost deputat, este senator, dar a activat și în administrația județeană, ca vicepreședinte al Consiliului Județean.

În emisiunea Invitatul de la Știri, senatorul Cristian Achiței a vorbit despre starea drumurilor naționale cu impact major în viața județului Botoșani, dar și despre proiecte care privesc dezvoltarea municipiului reședință de județ.

Și pentru că, în calitate de senator, a dat votul final pentru finanțarea Autostrăzii A7, Cristian Achiței a explicat ce înseamnă acest fapt și care sunt pașii următori pentru realizarea obiectivului.

În final, Cristian Achiței a oferit și un pronostic pentru meciul de vineri, Mioveni – FC Botoșani.

Ing. Cristian Achiței - Senator PNL Botoșani, într-un interviu realizat de Știri.Botoșani.Ro!

Moderator: Alina Șopu

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Atenționare meteorologică de instabilitate atmosferică până pe 3 iulie!

astăzi, 10:56
46

Județul Botoșani se va afla sub o atenționare meteorologică de instabilitate atmosferică, în perioada 02 iulie, ora 10:00 - 03 iulie, ora 10:00. Aceasta se va manifesta prin averse toren...

România – Olanda, mâine de la ora 19:00

astăzi, 10:29
30

Naționala României a terminat pe locul 1 în grupă și s-a calificat în optimile de finală unde va întâlni pe 2 iulie naționala Olandei. Vezi cotele Superbet pentru p...

Cod galben de caniculă și disconfort termic ridicat, meteorologii anunță o noapte tropicală!

astăzi, 10:00
112

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis un cod galben de caniculă, disconfort termic ridicat și temperaturi deosebit de ridicate. În Crișana, Banat, sudul Transilvaniei, Ol...