Raluca Vaipan, candidat PSD Primăria Ștefănești: „Crearea de locuri de muncă pentru tineri și sprijinirea mediului de afaceri local sunt două dintre prioritățile mele”

Consilierul județean și candidatul PSD pentru primăria Ștefănești, Raluca Vaipan a anunțat astăzi două dintre prioritățile sale pentru 2024-2028: Parc Industrial care să atragă investitori și să creeze locuri de muncă și construirea de facilități pentru dezvoltarea mediului de afaceri local.

„Împreună cu Lucian Trufin candidatul PSD pentru Președinția Consiliului Județean și cu echipa PSD voi începe demersurile pentru realizarea Parcului Industrial din Ștefănești, care să aducă investiori la noi în oraș și care să pregătească și să angajeze tinerii noștri pe salarii decente, aici la noi acasă. De asemenea, am pregătit proiectul de modernizare a pieței agroalimentare care să ofere acces permanent producătorilor locali. Împreună cu echipa de candidați la Consiliul Local Ștefănești avem deja proiectul prin care vom amenaja mai multe construcții ușoare pentru a crea spații de lucru antreprenorilor locali pentru activități comerciale în Parcul Central al orașului”, a declarat Raluca Vaipan.

Candidatul social-democrat a prezentat și programele de informare și instruire a tinerilor pe care echipa sa de la primărie le va derula în Ștefănești pentru a sprijini tinerii din oraș să aplice la Programul Start-up-Nation și la toate măsurile cu finanțare europeană pentru antreprenoriat, de la oferirea de informații, până la întocmirea dosarelor și consilierea în redactarea proiectelor de afaceri.

(Comandat de Partidul Social Democrat - Organizația Județeană Botoșani, Realizat de SC Direct Research SRL, Cod Unic de Identificare mandatar financiar coordonator 21240002)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Acuzație de tentativă de omor: Un bărbat violent din Botoșani va da socoteală în fața legii!

astăzi, 19:51

Conform cercetărilor polițiștilor, în ziua anterioară, în timp ce se afla într-un imobil de locuințe din municipiul Botoșani, pe fondul unui conflict, acesta ar fi lovit victim...

Evenimentele culturale și religioase de la Botoșani, desfășurate sub supravegherea jandarmilor!

astăzi, 19:15

Vineri, 19 jandarmi botoșăneni vor acorda sprijin Grupării de Jandarmi Mobile Bacău în cadrul misiunii de asigurare a ordinii și liniștii publice la meciul de fotbal dintre echipele F.C. B...

S-a urcat băut la volan: Polițiștii l-au oprit pe o stradă din Botoșani!

astăzi, 18:34

Întrucât emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea rezultată fiind de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a refuzat recolatrea de p...