Ionuț-Bogdan Cărăușu: PSD face campanie cu bâta la Botoșani!

În după-amiaza zilei de vineri, 31 mai, ieșind în campanie în zona industrială a orașului nostru, ne-am întâlnit întâmplător cu echipa social-democrată, în frunte cu domnul primar Cosmin Andrei.

Profitând de ocazie, am vrut să-l întreb pe domnul primar cum se poate lăuda cu "cea mai competentă echipă" prin comunicate de presă, atâta timp cât îl are alături, pe listele pentru Consiliul Local (și încă pe un loc clar eligibil) pe Mihail Gabriel Tănase. Tănase este din 2020 în Consiliul Local și totodată manager-ul Urban Serv. Totuși, în 2019, a fost suspendat din funcția sa de la Oficiul de Cadastru din Botoșani pentru că a încasat sume din partea cetățenilor, fără să își execute proiectele sau să își finalizeze contractele.

Domnul Cosmin Andrei nu numai că ne-a ignorat întrebarea cetățenească, ci și-a pus "trupele" pe noi - alături de tinerii din echipa de campanie am fost împinși, loviți și agasați de candidații PSD pentru Consiliul Local și cel Județean. Primarul a refuzat să ne dea un răspuns, a refuzat să comunice în orice fel.

Așadar, putem spune că din social-democrați, democrația a dispărut cu totul, asta dacă ar fi existat vreodată!

Să faci campanie electorală, cu o săptămână înainte de alegeri, cu bâta, să tratezi întrebările cetățenilor cu nepăsare, să minți și să manipulezi opinia publică cu nerușinare... asta este PSD Botoșani!

În locul meu putea fi orice botoșănean cu o întrebare elocventă, orice botoșănean care ține la dreptate și la adevăr. Ce facem după 9 iunie? Rămânem victimele lor?

(Comunicat Ionuț-Bogdan Cărăușu, C.M.F. 24240093)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Acuzație de tentativă de omor: Un bărbat violent din Botoșani va da socoteală în fața legii!

astăzi, 19:51

Conform cercetărilor polițiștilor, în ziua anterioară, în timp ce se afla într-un imobil de locuințe din municipiul Botoșani, pe fondul unui conflict, acesta ar fi lovit victim...

Evenimentele culturale și religioase de la Botoșani, desfășurate sub supravegherea jandarmilor!

astăzi, 19:15

Vineri, 19 jandarmi botoșăneni vor acorda sprijin Grupării de Jandarmi Mobile Bacău în cadrul misiunii de asigurare a ordinii și liniștii publice la meciul de fotbal dintre echipele F.C. B...

S-a urcat băut la volan: Polițiștii l-au oprit pe o stradă din Botoșani!

astăzi, 18:34

Întrucât emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea rezultată fiind de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a refuzat recolatrea de p...