Doina Federovici, la ieșirea de la urne: ”Nu am votat cu echipa care…” (Foto, Video)

Președinta Consiliului Județean Botoșani, Doina Federovici, s-a prezentat astăzi la Școala nr. 1 din municipiul Botoșani, pentru a-și exprima opțiunea de vot.

Președinta Consiliului Județean Botoșani a venit însoțită de soțul ei. La ieșirea din secția de votare, a declarat că a votat pentru ”o dezvoltare concretă” a județului Botoșani.

”Am votat astăzi cu candidatul și partidul care a venit cu proiecte de dezvoltare concretă pentru botoșăneni, pentru următorii patru ani. Am votat candidatul cu cea mai mare experiență administrativă și legislativă, care știe de a doua zi ce are de făcut în această funcție, deoarece Botoșaniul nu are nevoie de amatori la conducerea județului. Avem de implementat proiecte de sute de milioane de euro, atrase cu fonduri europene, care se află în diverse stadii de implementare. Am votat echipa cu cea mai mare expertiză, echipa care a pus în fața botoșănenilor, pe toată durata campaniei electorale, proiectele cu care s-au dezvoltat comunitățile noastre, și bineînțeles proiectele cu care se vor dezvolta comunitățile în următorii patru ani”, a declarat Doina Federovici.

Președinta CJ nu a pierdut prilejul de a spune cu cine ”nu a votat”.

”Nu am votat cu echipa care în această perioadă nu a făcut nimic altceva decât să instige la ură, să instige la violență, au preferat scandalurile și nu au venit cu niciun proiect în fața botoșănenilor. Sper să avem o prezență foarte bună astăzi la vot”, a încheiat aceasta.
 









 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Campanie de informare a elevilor cu privire la normele de siguranță, desfășurată de jandarmi în Botoșani și în alte două localități!

Saturday, 7 September 2024

Activitatea s-a desfășurat în cadrul campaniei de informare „Școli în siguranță", premergătoare deschiderii anului școlar 2024 – 2025, și a constat în discu...

Transportul copiilor în mașină: Ce spune Codul Rutier!

Saturday, 7 September 2024

Dar, la fel de important, Codul Rutier stabilește de la ce vârstă au voie copiii în mașină, indiferent de locul pe care îl ocupă. Conform legii, copiii care nu au împli...

Valeriu Iftime: „Mergem înainte, la fel de hotărât!”

Saturday, 7 September 2024

Cam asta a fost reacția mea când am citit postarea doamnei Federovici, în care sunt acuzat de misoginism. Confuzie totală A trebuit să citesc de două ori ca să mă asigur că mintea n...