Deputatul Marius Budăi: Concluzii în urma alegerilor, felicitări pentru Cosmin Andrei și sfaturi pentru Valeriu Iftime

Deputatul social-democrat a transmis un semna de mulțumire către botoșănenii care s-au prezentat duminică, 9 iunie 2024, la votul pentru administrația publică locală și pentru Parlamentul European.

”În urma alegerilor din 9 iunie, vreau să vă mulțumesc tuturor pentru că ați participat în număr mare la cele două scrutine electorale și v-ați exercitat cel mai valoros drept democratic câștigat în urma Revoluției din 1989. De asemenea, vă mulțumesc pentru votul masiv pe care l-ați dat pentru stabilitate și pentru menținerea României pe calea europeană, votând Alianța PSD-PNL la alegerile privind Parlamentul European”, a transmis deputatul Marius Budăi.

Social-democratul botoșănean s-a declarat mulțumit de rezultatul alegerilor din 9 iunie, atât de cele pentru primari, cât și pentru consiliile locale.

”În egală măsură, vă mulțumesc pentru votul foarte consistent pe care l-ați acordat candidaților social-democrați pentru primăriile și consiliile locale și pentru Consiliul Județean din Botoșani. Datorită dumneavoastră, PSD este în continuare prima formațiune politică din județ, fapt ce rezultă atât din numărul consistent de primari social-democrați aleși, dar și din votul pentru consiliile locale, unde PSD se menține la o cotă foarte ridicată, comparativ cu celelalte formațiuni. Vă mulțumesc pentru încredere și vă asigur că ne vom strădui să onorăm votul dumneavoastră la fel cum am făcut-o de fiecare dată”, a adăugat deputatul Marius Budăi.

”Îl felicit pe colegul și prietenul meu Cosmin Andrei!”

Nu au lipsit aprecierile pentru social-democrații și simpatizanții care ”au muncit enorm” în campania electorală.

”Nu în ultimul rând, le mulțumesc tuturor colegilor din PSD Botoșani, dar și simpatizanților noștri care s-au implicat, au muncit enorm și au pus mult suflet în această campanie electorală”.

Și pentru că numărătoarea voturilor este aproape încheiată, ”îl felicit pe colegul și prietenul meu Cosmin Andrei pentru victoria excepțională pe care a obținut-o la Primăria Municipiului Botoșani și la Consiliul Local, printr-o companie curată și onestă, centrată pe dialogul cu cetățenii, prin care a neutralizat toate atacurile murdare ale adversarilor săi”.

”Sper să aibă o atitudine constructivă!”

La final, Marius Budăi îl felicită și pe Valeriu Iftime, liberalul care a reușit duminică să câștige președinția Consiliului Județean Botoșani, fiind declarat câștigător într-o luptă ”umăr la umăr” cu contracandidatul său, Lucian Trufin. Nu au lipsit nici sfaturile: ”Să fie integru, să nu amestece afacerile cu activitatea de la Consiliul Județean…”.

”În același spirit de fairplay, îl felicit și pe domnul președinte Valeriu Iftime pentru victoria obținută la un scor foarte strâns și sper că de acum, după încheierea competiției, va manifesta mai multă deschidere la colaborare, în folosul cetățenilor care l-au votat, dar și al celor care nu l-au votat și care reprezintă mai mult de jumătate dintre opțiunile exprimate la urne. Sper să aibă o atitudine constructivă, să fie integru, să nu amestece afacerile cu activitatea de la Consiliul Județean și să nu oprească proiectele începute de administrația PSD, mai ales pe cele cu finanțare europeană, pentru că aici e vorba de banii și de binele botoșănenilor și nu este loc de orgolii politice”, a conchis deputatul social-democrat Marius Budăi.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cum se folosesc moldovenii de peste Prut de ”Marea Nordului” pentru a atrage turiștii din România! (Foto)

astăzi, 12:42
46

Mândria Botoșanilor, plaja de la Stânca mizează prea mult pe ”farmecul” natural al zonei, investițiile demne de secolul în care trăim fiind în continuare aștep...

Botoșănean reținut după ce a pipăit o fată pe stradă!

astăzi, 11:41
187

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul de Investigații Criminale au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui bărbat de 34 de ani, din municipiu...

Spectacolul despre elevul-erou Mugur Călinescu, premiat la Iași! (Foto)

astăzi, 11:15
168

Trupa de teatru Drama Club, a Colegiului Național ”A.T. Laurian” Botoșani, a participat în perioada 24-26 iunie la Festivalul Național de Teatru de Păpuși și Pantomimă de la P...