(P) Roata Norocului i-a adus 1,31 milioane de dolari unui norocos din Arizona

(P) Roata Norocului i-a adus 1,31 milioane de dolari unui norocos din Arizona

Un vizitator norocos al Talking Stick Resort din Scottsdale, Arziona este acum un milionar proaspăt înființat, după ce a obținut jackpotul provenit de la slotul Roata Norocului. Jucătorul, care a dorit să rămână anonim, a câștigat 1,31 milioane de dolari – o sumă posibilă datorită designului unic al aparatului de păcănele.

Aparatele cu pot colectiv Roata Norocului împart același jackpot
Talking Stick Resort este unul dintre cele mai populare locuri de jocuri de noroc din Scottsdale, oferind peste 1.000 de aparate de slot, facilități de înaltă calitate și oportunități ample de divertisment. Cazinoul și-a reîmprospătat recent portofoliul de jocuri, adăugând titluri noi și captivante precum Devil’s Lock, Coin Trio Fortune și Double Top Dollar.

În ciuda varietății semnificative de jocuri, Roata Norocului rămâne una dintre cele mai populare mașini de la Talking Stick Resort, precum și din întreaga lume. Seria are una dintre cele mai mari plăți potențiale, deoarece fiecare joc Wheel of Fortune face parte din Native American Progressive Gaming Network, care se întinde pe 20 de cazinouri din Arizona. Fiecare monedă pe care un jucător o introduce într-o mașină conectată contribuie la un singur jackpot cumulativ, care poate crește cu mult dincolo de jocurile de slot tradiționale.

Jackpot-ul Roata Norocului este notoriu greu de câștigat, deoarece cotele sunt substanțial mai mici decât majoritatea celorlalte mașini și sunt mai asemănătoare cu cele ale loteriei Powerball sau altor loterii naționale. Așa cum este și acum, când un jucător lovește jackpotul, evenimentul este aproape întotdeauna demn de a fi preluat de canalele de știri.

Câștigătorul anonim poate fi nevoit să aștepte puțin
Talking Stick Resort l-a felicitat pe jucătorul câștigător într-un comunicat de presă oficial, menționând că acordarea unei sume atât de mari a fost întotdeauna o experiență interesantă.
„Suntem cu toții încântați pentru câștigător și respectăm cererea lor de a rămâne anonimi. Le dorim toate cele bune, când își sărbătoresc victoria în privat,” a zis Ramon Martinez, director de relații publice Talking Stick Resort, ușor gelos pe norocosul câștigător.

Cu toate acestea, persoana norocoasă poate fi nevoită să aștepte câteva zile înainte de a-și primi premiul. Motivul este că toate aparatele Wheel of Fortune sunt deținute de furnizorul de jocuri International Game Technology (IGT), care le închiriază cazinourilor individuale. Emisiunea TV pe care se bazează jocul păstrează licența, ceea ce înseamnă că toate jackpot-urile de nivel înalt trebuie să fie verificate individual de către compania proprietară, ceea ce poate dura până la 15 zile.

Chiar și așa, așteptarea de câteva săptămâni este un preț mic pentru a deveni milionar. Judecând după jackpot-urile anterioare Wheel of Fortune, misteriosul câștigător își va primi premiul sub forma unui cec de la IGT, pe care îl poate cheltui după cum consideră de cuviință.

Jucătorii care doresc să încerce experiența, dar nu au acces la o mașină fizică, ar putea fi interesați de proiectul BetMGM pentru un cazinou online dedicat Roata Norocului, cu sute de jocuri similare.
Încearcă și tu să iei jackpotul la cel mai dedicat cazino online din țară: https://www.princesscasino.ro/

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tânărul fermier din Botoșani: Viața între doctorat și câmpurile de rapiță din satul natal! (Foto)

astăzi, 10:09
94

Gabriel Iustinian Saveliev este din comuna Broscăuți, județul Botoșani. A studiat la Facultatea de Agricultură din cadrull Universității de Ştiinţele Vieții „Ion Ionescu de la Brad&rdq...

”Minune” în sediul Poliției Locale din Botoșani, cu o femeie din Ialomița!

astăzi, 09:44
108

În cursul zilei de miercuri, în jurul orei 10.30, o patrulă a Poliției Locale Botoșani, care acționa în zona străzii Independenței din municipiu, a observat în parcarea u...

Doctorița cu 290 de luări de mită de la bolnavi de cancer, oprită de judecători să lucreze la stat, dar lăsată să lucreze la privat

astăzi, 09:16
170

Anca Ababneh Dumitrovici a recunoscut că a primit mită de 280 de ori în mai puțin de o lună. Avocații săi au susținut că nu a putut să refuze banii și cadourile primite de la bolnavi p...