(P) Roata Norocului i-a adus 1,31 milioane de dolari unui norocos din Arizona

(P) Roata Norocului i-a adus 1,31 milioane de dolari unui norocos din Arizona

Un vizitator norocos al Talking Stick Resort din Scottsdale, Arziona este acum un milionar proaspăt înființat, după ce a obținut jackpotul provenit de la slotul Roata Norocului. Jucătorul, care a dorit să rămână anonim, a câștigat 1,31 milioane de dolari – o sumă posibilă datorită designului unic al aparatului de păcănele.

Aparatele cu pot colectiv Roata Norocului împart același jackpot
Talking Stick Resort este unul dintre cele mai populare locuri de jocuri de noroc din Scottsdale, oferind peste 1.000 de aparate de slot, facilități de înaltă calitate și oportunități ample de divertisment. Cazinoul și-a reîmprospătat recent portofoliul de jocuri, adăugând titluri noi și captivante precum Devil’s Lock, Coin Trio Fortune și Double Top Dollar.

În ciuda varietății semnificative de jocuri, Roata Norocului rămâne una dintre cele mai populare mașini de la Talking Stick Resort, precum și din întreaga lume. Seria are una dintre cele mai mari plăți potențiale, deoarece fiecare joc Wheel of Fortune face parte din Native American Progressive Gaming Network, care se întinde pe 20 de cazinouri din Arizona. Fiecare monedă pe care un jucător o introduce într-o mașină conectată contribuie la un singur jackpot cumulativ, care poate crește cu mult dincolo de jocurile de slot tradiționale.

Jackpot-ul Roata Norocului este notoriu greu de câștigat, deoarece cotele sunt substanțial mai mici decât majoritatea celorlalte mașini și sunt mai asemănătoare cu cele ale loteriei Powerball sau altor loterii naționale. Așa cum este și acum, când un jucător lovește jackpotul, evenimentul este aproape întotdeauna demn de a fi preluat de canalele de știri.

Câștigătorul anonim poate fi nevoit să aștepte puțin
Talking Stick Resort l-a felicitat pe jucătorul câștigător într-un comunicat de presă oficial, menționând că acordarea unei sume atât de mari a fost întotdeauna o experiență interesantă.
„Suntem cu toții încântați pentru câștigător și respectăm cererea lor de a rămâne anonimi. Le dorim toate cele bune, când își sărbătoresc victoria în privat,” a zis Ramon Martinez, director de relații publice Talking Stick Resort, ușor gelos pe norocosul câștigător.

Cu toate acestea, persoana norocoasă poate fi nevoită să aștepte câteva zile înainte de a-și primi premiul. Motivul este că toate aparatele Wheel of Fortune sunt deținute de furnizorul de jocuri International Game Technology (IGT), care le închiriază cazinourilor individuale. Emisiunea TV pe care se bazează jocul păstrează licența, ceea ce înseamnă că toate jackpot-urile de nivel înalt trebuie să fie verificate individual de către compania proprietară, ceea ce poate dura până la 15 zile.

Chiar și așa, așteptarea de câteva săptămâni este un preț mic pentru a deveni milionar. Judecând după jackpot-urile anterioare Wheel of Fortune, misteriosul câștigător își va primi premiul sub forma unui cec de la IGT, pe care îl poate cheltui după cum consideră de cuviință.

Jucătorii care doresc să încerce experiența, dar nu au acces la o mașină fizică, ar putea fi interesați de proiectul BetMGM pentru un cazinou online dedicat Roata Norocului, cu sute de jocuri similare.
Încearcă și tu să iei jackpotul la cel mai dedicat cazino online din țară: https://www.princesscasino.ro/

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani FCSB 0-2! Eliminați din Cupa României!

Joi, 8 Decembrie 2022
93

FC Botoșani a părăsit Cupa României, fiind pe penultimul loc al grupei B. Adversara de azi, FCSB, părăsește de asemenea competiția. UTA Arad și CS Mioveni sunt echipele ce merg mai depar...

Alexandra Huțu: „35 de proiecte privind modernizarea sistemelor de iluminat public au fost aprobate de Administrația Fondului pentru Mediu și vor primi finanțare în sumă totală de 40.890.281 lei”

Joi, 8 Decembrie 2022
128

Administrația Fondului pentru Mediu (AFM) a publicat în această seară lista unităților administrativ-teritoriale care vor primi finanțare pentru proiectele depuse în anul 2021 î...

În anumite situații, șoferilor ce depășesc cu mult limita de viteză li se va putea confisca mașina (proiect)

Joi, 8 Decembrie 2022
144

În cazul în care depășesc cu mai mult de 100 de km/h viteza legală pe un sector de drum, șoferii vor rămâne fără permisul de conducere și certificatul de înma...