(P) Roata Norocului i-a adus 1,31 milioane de dolari unui norocos din Arizona

(P) Roata Norocului i-a adus 1,31 milioane de dolari unui norocos din Arizona

Un vizitator norocos al Talking Stick Resort din Scottsdale, Arziona este acum un milionar proaspăt înființat, după ce a obținut jackpotul provenit de la slotul Roata Norocului. Jucătorul, care a dorit să rămână anonim, a câștigat 1,31 milioane de dolari – o sumă posibilă datorită designului unic al aparatului de păcănele.

Aparatele cu pot colectiv Roata Norocului împart același jackpot
Talking Stick Resort este unul dintre cele mai populare locuri de jocuri de noroc din Scottsdale, oferind peste 1.000 de aparate de slot, facilități de înaltă calitate și oportunități ample de divertisment. Cazinoul și-a reîmprospătat recent portofoliul de jocuri, adăugând titluri noi și captivante precum Devil’s Lock, Coin Trio Fortune și Double Top Dollar.

În ciuda varietății semnificative de jocuri, Roata Norocului rămâne una dintre cele mai populare mașini de la Talking Stick Resort, precum și din întreaga lume. Seria are una dintre cele mai mari plăți potențiale, deoarece fiecare joc Wheel of Fortune face parte din Native American Progressive Gaming Network, care se întinde pe 20 de cazinouri din Arizona. Fiecare monedă pe care un jucător o introduce într-o mașină conectată contribuie la un singur jackpot cumulativ, care poate crește cu mult dincolo de jocurile de slot tradiționale.

Jackpot-ul Roata Norocului este notoriu greu de câștigat, deoarece cotele sunt substanțial mai mici decât majoritatea celorlalte mașini și sunt mai asemănătoare cu cele ale loteriei Powerball sau altor loterii naționale. Așa cum este și acum, când un jucător lovește jackpotul, evenimentul este aproape întotdeauna demn de a fi preluat de canalele de știri.

Câștigătorul anonim poate fi nevoit să aștepte puțin
Talking Stick Resort l-a felicitat pe jucătorul câștigător într-un comunicat de presă oficial, menționând că acordarea unei sume atât de mari a fost întotdeauna o experiență interesantă.
„Suntem cu toții încântați pentru câștigător și respectăm cererea lor de a rămâne anonimi. Le dorim toate cele bune, când își sărbătoresc victoria în privat,” a zis Ramon Martinez, director de relații publice Talking Stick Resort, ușor gelos pe norocosul câștigător.

Cu toate acestea, persoana norocoasă poate fi nevoită să aștepte câteva zile înainte de a-și primi premiul. Motivul este că toate aparatele Wheel of Fortune sunt deținute de furnizorul de jocuri International Game Technology (IGT), care le închiriază cazinourilor individuale. Emisiunea TV pe care se bazează jocul păstrează licența, ceea ce înseamnă că toate jackpot-urile de nivel înalt trebuie să fie verificate individual de către compania proprietară, ceea ce poate dura până la 15 zile.

Chiar și așa, așteptarea de câteva săptămâni este un preț mic pentru a deveni milionar. Judecând după jackpot-urile anterioare Wheel of Fortune, misteriosul câștigător își va primi premiul sub forma unui cec de la IGT, pe care îl poate cheltui după cum consideră de cuviință.

Jucătorii care doresc să încerce experiența, dar nu au acces la o mașină fizică, ar putea fi interesați de proiectul BetMGM pentru un cazinou online dedicat Roata Norocului, cu sute de jocuri similare.
Încearcă și tu să iei jackpotul la cel mai dedicat cazino online din țară: https://www.princesscasino.ro/

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Oamenii de afaceri românii regretă că au plătit prea prost muncitorii. "Nu vă convine, sunt zece la poartă care vor să se angajeze!"

astăzi, 13:02
34

Dacă până în urmă cu câţiva ani, majoritatea străinilor care veneau să lucreze în județele Moldovei erau de dincolo de Prut, în ultimii ani au solicitat permise de...

Șofer din Botoșani oprit la graniță: Șase tone de haine, biciclete și saltele înapoiate pe teritoriul maghiar!

astăzi, 12:01
64

Un ansamblu rutier încărcat cu 6 tone de bunuri ce figurau ca deșeuri provenite din Germania, care avea ca destinație o societate din Suceava, nu a fost lăsat să intre pe teritoriul Rom&aci...

Copil de 18 zile în stare gravă, medicii din Botoșani au chemat elicopterul SMURD!

astăzi, 11:40
375

Elicopterul SMURD aterizează pe heliportul din municipiul Botoșani, de unde va prelua un copil de numai 18 zile.Bebelușul a suferit o ocluzie intestinală. Pacientul este transportat de la spit...