(P) HAITA MTB invită pasionații de mișcare în natură la un nou maraton pe biciclete

(P) HAITA MTB invită pasionații de mișcare în natură la un nou maraton pe biciclete

Asociația Echitart, în parteneriat cu Elsaco și Vestra, organizează sâmbătă, 20 august 2022, o nouă ediție a maratonului de biciclete Haita MTB, dedicat sportivilor pasionați de mișcare în aer liber. De această dată, competiția se va desfășura în Ținutul Haitii (Șarul Dornei, județul Suceava), într-o locație de poveste cunoscută drept Haita Land.

Maratonul Haita MTB se adresează pasionaților de cycling, îndrăgostiți de munte, drumeții, stil de viață sănătos sau călătorii în natură. Totodată este deopotrivă o ocazie de competiție sportivă și timp petrecut în tihnă, cu familia, într-o locație de excepție, recunoscută pentru peisajele încântătoare care redau liniștea și aduc oamenii mai aproape de cultura și obiceiurile tradiționale - Haita Land.

TRASEU, ACTIVITĂȚI ȘI PARTICIPARE

Haita MTB este un eveniment susținut de Elsaco și Vestra, în calitate de parteneri oficiali, și organizat cu sprijinul Salvamont Suceava, Romontana și Hit The Egg. Traseele maratonului au o lungime de 25 km, respectiv 55 km, iar startul se va da de la Cuib, Haita Land.

Traseul lung, de 55 km, își continuă cursul spre exploatarea de sulf din Munții Călimani, iar apoi străbate Negoiului Românesc spre Vârful Rețițiș și Poiana Frumușica. Linia de FINISH își așteaptă câștigătorii la Neagra Șarului. În ceea ce privește traseul scurt cu o lungime de 25 de km, are același punct de start și străbate Băuca, drumul de ocolire Runc, linia de finish fiind la Gura Haitii.

Pe lângă trasee, locația evenimentului va găzdui și o zonă de camping pentru „Somn tihnit”, o zonă de relaxare „În liniștea codrului”, „Șezătoarea copiilor” (kids corner) și o zonă cu „De-ale gurii” (zona food & drinks).

Așadar, dacă îți place să te dedici activităților sportive în aer liber sau dacă îți dorești să te relaxezi alături de familie într-un cadru feeric, înscrie-te ca participant și bucură-te alături de noi de cea mai nouă ediție a maratonului de biciclete Haita MTB.

Iar dacă îți place să experimentezi Haita MTB din ”papuci” de voluntar, te poți alătura echipei noastre. Află detalii și înscrie-te accesând acest link: Inscriere voluntar.
Participarea la eveniment se realizează pe bază de înscriere. Mai multe detalii despre eveniment, activități, înscriere și participare puteți afla accesând website-ul competiției: www.haitamtb.ro

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Probele orale de la Bacalaureat 2023 vor fi echivalate. Se anulează și evaluarea pentru clasa a VI-a (proiect)

Vineri, 9 Iunie 2023
113

Ministerul Educaţiei propune, într-un act normativ supus dezbaterii publice, ca probele orale ale Bacalaureatului 2023 să fie echivalate cu notele din liceu. De asemenea, evaluarea de clasa a ...

Aproape 2.200 de firme și PFA au intrat în insolvență în primele patru luni din 2023

Vineri, 9 Iunie 2023
67

Numărul societăţilor comerciale şi al persoanelor fizice autorizate (PFA) intrate în insolvenţă a crescut cu 1,29% în primele patru luni din 2023, comparativ cu perioada similară a ...

Fast-food-uri verificate de polițiștii botoșăneni. Peste 100 de kg de produse au fost confiscate

Vineri, 9 Iunie 2023
94

Joi, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani - Biroul de Ordine Publică, împreună cu reprezentanți ai Agenției Naționale de Protecție a Consumatorului, Direcției Sanitar ...