(P) Botoșani Shopping Center sărbătorește 12 ANI de la deschiderea centrului comercial!

(P) Botoșani Shopping Center sărbătorește 12 ANI de la deschiderea centrului comercial!

Botoșani Shopping Center sărbătorește 12 ANI de la deschiderea centrului comercial! În tot acest timp am fost alături de botoșăneni cu promoții speciale și o mare varietate de branduri naționale și internationale.
În perioada 17 - 19 noiembrie te așteptăm cu cadouri instant la cumpărături de minim 200 lei, în cadrul magazinelor tale preferate.


Pe 18 noiembrie, începând cu ora 12.00 evenimentul prinde viață alături de magnificii dansatori Mirror Men și Sclipitoarele Gheișe.


Pe 19 noiembrie, începând cu ora 12.00, vă așteptăm să fiți alături de talentații copilași de la Europe Dance Gym, care vă vor încânta cu dans, gimnastică, balet, jocuri distractive, face painting, baloane și multe surprize dulci.

Botosani Shopping Center - Magazinele tale preferate!

Centrul comercial cu o suprafață de 20.000 m² reprezintă un mix de retail accesat de peste 5 milioane de vizitatori anual. Botoșani Shopping Center dispune de o suprafață închiriabilă de 17.000 m², contractați de retaileri naționali și internaționali, din care hipermarketul Carrefour acoperă peste 9.000 m² alături de NewYorker, Jysk, Decathlon, Sportisimo, Mado, NORIEL, ZooCenter și Beauty Mania, fiind unul dintre cele mai mari proiecte de retail din Botoșani.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănenii sunt invitați sâmbătă să îi susțină pe micii jucători de rugby!

astăzi, 14:57
29

Relansat în urmă cu doar câteva luni la Botoșani, fiind promovat în rândul copiilor doritori de o frumoasă aventură sportivă, jocul de rugby devine o frumoasă lecție des...

PNL Botoșani, Cătălin Flutur: Concluziile etapei de consultare publică!

astăzi, 14:26
61

Candidatul Partidului Național Liberal (PNL) – Filiala Botoșani pentru funcția de primar al municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a lansat în urmă cu ceva timp o consultare public...

Momente de bucurie și spiritualitate creștin-ortodoxă alături de seniorii din Dorohoi! (Foto)

astăzi, 14:06
72

Acțiunea a avut loc ca urmare a declarării anului 2024, de către Sfântul Sinod, drept ”Anul omagial al îngrijirii bolnavilor și al doctorilor fără de arginți”, dar și &...