(P) 40 de ani și frica de a rămâne singur

Ți s-a întâmplat și ție?
Frica de a rămâne singuri devine frecventă la persoanele cu vârste cuprinse între 45 și 50 ani. Haideți să vedem din ce cauză, mai ales că în unele situații frica de a rămâne singuri după 50 de ani poate să se transforme într-o adevărată depresie, deoarece starea de singurătate este puternic resimțită.
În numeroase cazuri putem afirma că numărul de divorțuri este mereu în creștere, doar anul trecut în țara noastră au fost în jur de 80000 de căsătorii și 50000 divorțuri.

Să luăm ca exemplu o femeie de 42-43 de ani ce ajunge să treacă printr-un divorț sau printr-o separare, ea este încă tânără și își poate dori să încerce experiențe noi, lucru pe care până acum nu l-a putut face deoarece era căsătorită.
Primii ani îi petrece încercând să uite amintirile și experiențele mai puțin plăcute cu fostul partener.
Timpul trece și începe să își dorească să cunoască o altă persoană, să caute acea iubire adevărată și sinceră pe care nu a gasit-o, poate din cauză că era prea tânără sau pentru că a facut unele alegeri greșite.
Din păcate multe persoane preferă să rămână singure, deoarece o femeie de 50 ani are multe așteptări și este foarte exigentă.


Agenția Matrimonială "Colpo di fulmine" cu sediul în Italia și România te va ajuta să depășești acest moment dificil și îți va propune diferite profiluri ale unor bărbați italieni interesați să te cunoască.

Înscriere gratuită pentru femeile peste 40 de ani!
Prima întâlnire va fi în România.

Nu pierde timpul, găsește împreună cu noi partenerul tău ideal!
Consultă site-ul web www.colpodifulmine.net

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cum se distribuie gratuit pastilele cu iod și de unde pot fi ridicate

Marţi, 9 August 2022
159

După cum s-a stabilit în iunie, persoanele cu vârsta de până la 40 de ani pot primi comprimate cu iodură de potasiu, ce vor putea fi utilizate în cazul apariției unor accid...

Gheorghe Hagi, categoric după remiza din FC Botoșani – Farul: „Meritam să câștigăm! A fost unul dintre cele mai bune meciuri”

Marţi, 9 August 2022
105

Gheorghe Hagi, managerul tehnic al echipei Farul Constanța, s-a declarat mulțumit de atitudinea elevilor săi în meciul cu FC Botoșani, însă este de părere că echipa sa ar fi meritat...

Marcel Ciolacu amenință cu alegeri anticipate dacă nu ajunge prim-ministru la vară

Marţi, 9 August 2022
58

Președintele PSD Marcel Ciolacu a declarat marți, într-o conferință de presă la Parlament, că dacă nu se va face rotativa în ceea ce privește premierul, „nu e altă variantă...