Complex de lux la marginea municipiului Botoșani, cu hotel de patru stele și restaurante cu peste 1000 de locuri! Vezi cum va arăta-FOTO

Complex de lux la marginea municipiului Botoșani, cu hotel de patru stele și restaurante cu peste 1000 de locuri! Vezi cum va arăta-FOTO
Unul dintre cele mai apreciate locuri din municipiul Botoșani, în anii ’90, un simbol al acestui oraș, va reveni la viață, transformându-se într-un complex modern format dintr-un hotel de patru stele, cinci restaurante și un centru SPA.

Într-o zonă cu stejari seculari și specii florale, declarate monumente ale naturii, din luna august a acestui an botoșănenii vor putea petrece clipe de neuitat alături de prieteni și de familie într-un cadru în care eleganța și rafinamentul sunt caracteristicile principale.

Rediu Hotel&Restaurant va avea cinci restaurante, cu o capacitate totală de 1.200 de locuri, cea mai mare sală având 500 de locuri.





Complexul, care se întinde pe o suprafață de 7.000 de metir pătrați, va deveni locația ideală pentru botoșănenii care doresc să aibă amintiri frumoase și de neuitat de la cele mai importante evenimente din viață.

Fiecare dintre cele cinci restaurante va avea un specific aparate, fiind și un pub, preparatele care se vor servi fiind atât tradiționale cât și din bucătăria internațională. Din echipa de bucătari, care se va ocupa de toate acestea, vor face parte maeștri în gastronomie pregătiți să satisfacă și cele mai pretențioase gusturi.

Hotelul, care va avea patru stele, va avea 40 de camere, spațioase, cu suprafețe cuprinse între 40 și 60 de metri pătrați, cu o priveliște minunată, fiind o oază de liniște pentru turiștii care ajung la Botoșani.

Totodată, Rediu Hotel&Restaurant va deveni locul ideal pentru organizarea de seminarii și conferințe.

Pe viitor, va fi amenajat și un centru SPA, cu saloane de înfrumusețare, săli de fitnes și o piscină.

Cel care a făcut posibile toate acestea este omul de afaceri Costel Calistru, care a cumpărat Cabana Rediu în anul 2007, iar dintr-o clădire în paragină, care însă mai păstra patina timpului, a construit cel mai modern complex din Botoșani.

"Am început construcția complexului în urmă cu cinci ani, iar în luna august vom deschide primele două restaurante și bucătăria, pentru ca în toamnă să deschidem, parțial, hotelul. Am vrut să fac ceva deosebit pentru Botoșani, să redau faima acelui loc", ne-a spus omul de afaceri.


 


Cabana Rediu a fost construită înainte de anul 1990, în anul 1992 devenind Cabana Rediu-Bufet Înfrățirea, fiind la acea vreme unul dintre principalele puncte de atracție și de distracție pentru botoșăneni.

 


 



 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

După o noapte petrecută în pădure, bunica Viorica a fost găsită. Ce le-a povestit polițiștilor!

astăzi, 08:54
253

Polițiștii botoșăneni, cu sprijinul polițiștilor de frontieră, al pompierilor și al jandarmilor, au reușit să o găsească pe femeia de 79 de ani.Peste 70 de polițiști, pompieri, janda...

Părintele Ioachim, condus pe ultimul drum de mulțime de preoți și credincioși! (Foto)

astăzi, 07:58
389

Preasfințitul Părinte Timotei Prahoveanul, episcop vicar al Arhiepiscopiei Bucureștilor, a oficiat miercuri slujba înmormântării. Părintele ieromonah Ioachim Enea își va dormi ...

Profesorii vor fi plătiți mai mult pentru participarea la examenele naționale din această vară, anunță Ligia Deca!

astăzi, 07:30
71

“Ceea ce pot spune cu siguranță este că va fi o creștere față de anul trecut și o vom anunța în scurt timp”, a spus Deca la TVR Info, în emisiunea Info Edu, miercuri, 1...