Vot pe repede înainte în Consiliul Local de la Botoșani

Vot pe repede înainte în Consiliul Local de la Botoșani

Ședința extraordinară a Consiliului Municipal de astăzi a debutat cu o serie de reproșuri din partea unor aleși locali, aceștia acuzând întârzierea cu care sunt puse materialele la dispoziția aleșilor locali.

Proiectele de HCL pentru reabilitarea sistemului de termoficare urbană la nivelul municipiului pentru perioada 2009-2028, în speță cel de cofinanțare cât și cel pentru aprobarea Studiului de Fezabilitate și a indicatorilor tehnico-economici.

Cele două proiecte sunt foarte importante atât pentru societatea de termoficare cât și pentru municipalitate și implicit pentru botoșăneni. Sunt proiecte urgente care trebuie aprobate, a declarat fostul primar Cătălin Flutur.

Chiar dacă s-a invocat întârzierea punerii la dispoziție a documentației, aleșii locali au conștientizat urgența aprobării celor două proiecte și au aprobat cele două proiecte.

Valoarea totală a proiectului depășește 9 milioane de euro, contribuția bugetului local la cheltuielile eligibile fiind de aproximativ 147 de mii de euro.

 

Spune-ne opinia ta