Vot în CJ pentru dezvoltare economică în comun a județelor Botoșani și Suceava

Vot în CJ pentru dezvoltare economică în comun a județelor Botoșani și Suceava

Consiliul Județean (CJ) va intra ca partener cu drepturi depline în Clusterul Regional Inovativ de Bioeconomie Suceava-Botoșani, asociație care constituie o premisă a dezvoltării economice din acest areal, a informat președintele CJ Botoșani, Doina Federovici.

Potrivit sursei citate, Clusterul reunește autoritățile publice locale și camerele de comerț din cele două județe, la care se raliază Universitatea „Ștefan cel Mare Suceava” și firme din domeniul de activitate vizat.

„Facem toate eforturile pentru ca să creăm premisele dezvoltării sectorului privat botoșănean, conform cu prioritățile cuprinse în Strategia de Dezvoltare a Județului pentru perioada 2021–2027.

În 2021, după ce am urnit lucrurile ce stagnau de prea mult timp, am fost motorul de dezvoltare al județului. Avem credință că și în acest an vom fi principalul investitor, dar vrem să și dezvoltăm cadrul economic, pentru ca tot mai multe firme locale să crească, să devenim un pol de atracție pentru investițiile din domeniul privat, pentru că doar așa vom putea crește”, a transmis Doina Federovici.

 

Spune-ne opinia ta