Viceprimarul Buhăianu este în asentimentul liberalului Țurcanu

Viceprimarul Buhăianu este în asentimentul liberalului Țurcanu

Interpelările din cadrul Consiliului Local i-au adus la aceeași concluzie pe viceprimarul Bogdan Buhăianu și pe consilierul municipal, liberalul Eugen Țurcanu.

Costurile și pretențiile exagerate ale angajaților din cimitire, în momentul oficierii înmormântărilor, l-au făcut pe alesul municipal liberal să aibă o reacție vehementă.

Am avut un eveniment nefericit în familie și am fost nevoit să mi se solicite bani pentru tot felul de servicii funerare, care în mod normal ar trebui să fie incluse în cost. Pentru groapă, pentru criptă, pentru îngropat, pentru dezgropat. Nu este normal. Bani, bani, bani. Sunt oameni necăjiți care nu au posibilitatea să plătească pentru atâtea așa zise servicii prestate de angajații statului. Ar trebui gândită o tarifare unitară pentru aceste servicii, a declarat consilierul Eugen Țurcanu.

Fiind direct implicat și coordonator al acestor activități, viceprimarul Bogdan Buhăianu i-a dat dreptate liberalului.

Vom încerca să gândim la nivelul noului serviciu înființat la nivelul Primăriei să găsim o modalitate mai echitabilă pentru plata serviciilor de înhumare și a celorlalte prestări, a precizat viceprimarul Buhăianu.

 

Spune-ne opinia ta