Vezi cine a câştigat alegerile la Vlăsineşti!

Locuitorii din comuna Vlăsineşti care au ieşit, duminică, la urne şi-au ales noul primar, rezultatul obţinut de noul şef al administraţiei publice locale fiind unul zdrobitor.

Vezi cine a câştigat alegerile la Vlăsineşti!

Cele mai multe voturi, respectiv 75,76%, le-a obţinut candidatul PSD, Andrei Bouariu. Social-democraţii păstrează astfel funcţia de primar al comunei Vlăsineşti, rămasă liberă după plecarea în Parlament a lui Lucian Turfin.

De altfel, victoria noului primar a fost anunţată pe o reţea de socializare de senatorul Lucian Trufin.

"Felicitări domnule Primar ANDREI BOUARIU. Ca vlăsineștean sunt mândru că de-acum înainte voi fi reprezentat de un om al cărui potențial l-am intuit din prima clipă, un tânăr pe care l-am luat cu drag sub aripa mea și în ale cărui mâini las cu încredere destinele Vlășineștiului. Dincolo de bucuria momentului, domnule Primar, vă așteaptă o misiune de maximă responsabilitate, pe care îmi doresc să o duceți mai departe cu onoare. Vă voi fi alături și vă voi susține pentru dezvoltarea Vlăsineștiului!", a postat Trufin pe Facebook. 

Principalul contracandidat al lui Bouariu a fost liberalul Ionel Oniciuc. Acesta a obţinut în cele trei secţii de votare 304 voturi, reprezentând un procent de 20,13%. Candidatul ALDE a obţinut 17 voturi-1,13%, iar candidatul PMP a obţinut 45 de voturi-2,98%.

La secţia din satul Miron Costin, social-democratul Andrei Boariu a obţinut 129 de voturi, liberalul Ionel Oniciuc 83 de voturi, Mihai Cojocariu, de la ALDE, 2 voturi, iar Cornel Velniciuc, de la PMP, tot 2 voturi.

La secţia din Vlăsineşti voturile obţinute sunt: Andrei Bouariu-638, Ionel Oniciuc-65, Mihai Cojocariu-11, Cornel Velniciuc-40.

La secţia din Sârbi voturile obţinute sunt: Andrei Bouariu-377, Ionel Oniciuc-156, Mihai Cojocariu-4, Cornel Velniciuc-3

Foto: Andrei Bouariu


 

 

 

Spune-ne opinia ta