Versantul de la Pacea a devenit groapă de gunoi

Versantul de la Pacea a devenit groapă de gunoi

Angajații Serviciului Public de Administrare a Piețelor, Oboarelor și Cimitirelor, au demarat o amplă campanie de igienizare și ecologizare a cimitirelor din municipiu.

Conform celor declarat de Marinela Vieriu, șef serviciu SPAPOC, angajații serviciului au intervenit atât la cimitirul Eternitatea cât și la cimitirul Pacea, dar și în arealul acestuia.

Noi intervenim regulat în cimitire, dar ecologizăm și zonele din imediata apropiere a acestor locații. Este vorba și de versantul de la Cimitirul Pacea, unde intervenim ori de câte ori este necesar, dar sunt botoșăneni care nu înțeleg că în această zonă nu este groapă de gunoi. Acum strângem gunoaiele și nu durează mult și dacă te duci după câteva ore nici nu spui că s-a făcut ecologizare. Versantul de la Pacea este o problemă, pe care încercăm să o gestionăm, dar este foarte greu să fie curățenie, dacă omul nostru aruncă pe unde apucă, a declarat Marinela Vieriu, șef serviciu SPAPOC.

Reprezentanții serviciului public speră ca o dată cu patrulările Poliției Locale, să stopeze într-o oarecare măsură, aruncarea la întâmplare a gunoaielor, polițiștii locali având posibilitatea legală de a aplica și amenzi contravenționale.

 

 

Spune-ne opinia ta