Utilaje noi pentru Urban Serv. „Vom încerca în continuare să revigorăm parcul auto, dar trebuie să avem și o susținere din partea Consiliului Local” (foto)

Utilaje noi pentru Urban Serv. „Vom încerca în continuare să revigorăm parcul auto, dar trebuie să avem și o susținere din partea Consiliului Local” (foto)

Cosmin Andrei, viceprimar al municipiului Botoșani, a anunțat în conferința de presă susținută în cursul zilei de joi la garajul societății Urban Serv, că s-a alocat în Consiliul Local suma de 1 milion de lei societății Urban Serv în vederea achiziționării de utilaje moderne, menite să conducă la o colectare mai bună a deșeurilor.

Parcul auto al societății Urban Serv a fost înnoit cu două compactoare, care vor fi folosite exclusiv pentru municipiul Botoșani, cu precădere pe perioada de vară când cresc deșeurile care provin din fructe și legume.

„Am alocat în Consiliul Local suma de 1milion lei pentru majorarea de capital pentru societatea Urban Serv, tocmai pentru achiziția utilajelor noi care să conducă la o colectare mai bună a deșeurilor, pentru că acest lucru a fost cerut de cetățeni. Așa cum am făcut și pentru alte societăți comerciale, am acordat sprijin material pentru achiziția utilajelor moderne care să ducă la bunăstarea cetățenilor. Avem astăzi rezultatul muncii noastre din Consiliul Local. Suma de 1 milion lei a fost folosită de către societatea Urban Serv pentru achiziția acestor două compactoare care vor fi folosite exclusiv pentru municipiul Botoșani și vor fi alocate pentru traseele unde sunt aceste probleme, cu precădere în sezonul de vară unde avem deșeuri care provin din fructe și legume”, a precizat Cosmin Andrei.

Bogdan Buhăianu, directorul societății Urban Serv, a precizat faptul că această achiziție este necesară  pentru reînnoirea parcului auto și va permite angajaților o îmbunătățire a condițiilor de muncă. În aproximativ doi ani de când se află la conducerea societății, Bogdan Buhăianu a precizat că parcul auto al Urban Serv-ului s-a reînnoit cu 6 utilaje noi, 2 utilaje Euro 6 și utilaje Euro 5 și va încerca în continuare să revigoreze parcul auto.

„Mulțumesc inițiativei constructive a domnului viceprimar Cosmin Andrei, pentru a reînnoi parcul auto de la Urban Serv. Mi-am început mandatul de director general la Urban Serv acum un an jumătate și încă de la început am încercat să merg pe două axe principale: resurse umane, unde am făcut o revigorare a resurselor umane prin dispariția a paisprezece posturi de resurse umane , de aici rezultând o creștere salarială în producție, asta însemnând încărcători și șoferi. Încă din primele zile am mers pe teren , m-am urcat într-o mașină de colectare gunoi și am văzut că munca pe care acești colegi o prestează este extraordinar de dificilă. De aici a rezultat și o îmbunătățire a condițiilor de muncă, adică o revigorare a parcului auto. Într-un an jumătate de mandat am reușit să achiziționăm 6 utilaje noi, 2 utilaje Euro 6 și 4 utilaje Euro 5. Vom încerca în continuare să revigorăm parcul auto al Urban Serv-ului dar trebuie să avem și o susținere din partea Consiliului Local pentru a nu ne mai bloca proiectele de investiții pe care ni le-am asumat. În acest moment, colectarea deșeurilor în municipiul Botoșani se va realiza la un nivel satisfăcător și cu o calitate îmbunătățită a serviciilor”, a declarat Bogdan Buhăianu.

(Anca Savel)



 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Senator Cristian Achiței: Așternerea straturilor asfaltice, finalizată pe întreaga lungime a DN 28B Botoșani-Tg. Frumos (Foto)

astăzi, 10:21
27

Coșmarul de zeci de ani de pe drumul care leagă Botoșaniul de Tg. Frumos a luat sfârșit. Zeci de politicieni au promis vreme de două decenii repararea drumului care ne leagă județul de re...

România are platformă de promovare a turismului cultural, Botoșaniul figurează pe trei rute!

astăzi, 10:08
34

Turiștii români și străini pot descoperi noi destinații de călătorie din țara noastră, cu ajutorul platformei locale multimedia România Atractivă.Programul România Atrac...

Andone, înaintea meciului cu Mioveni: ”Trebuie să rămânem în Liga 1, indiferent de rezultat, indiferent de evoluție! Nu mă interesează!”

astăzi, 09:37
80

Va întâlni astăzi pe CS Mioveni în dublă manșă, iar turul va avea loc astăzi, de la ora 20:00, sperând și la un public numeros, care să împingă jucătorii de la s...