Trei străzi de piatră intră în procesul de modernizare. S-a semnat contractul de lucrări (video)

Trei străzi de piatră intră în procesul de modernizare. S-a semnat contractul de lucrări (video)

Trei străzi din municipiul Botoșani devin șantiere luna aceasta. Contractul de atribuire a lucrărilor a fost semnat, vineri, de primarul Cosmin Andrei și constructorii care au câștigat licitația.

Străzile Zimbrului, Izvoarelor și Vâlcelei, care însumează 1,42 de kilometri, vor fi asfaltate până la sfârșitul anului. Lucrările încep în a doua jumătate a lunii februarie și vor fi executate de asocierea de firme Big Conf SRL și Cornel`s Floor, pe o perioadă de maximum 10 luni.

„Este un an al asfaltărilor. După ce am început Aleea Smârdan și mai am alte străzi pentru care avem constructori, pentru că s-au finalizat licitațiile, iată astăzi suntem pentru a semna contractul pentru aceste trei străzi. Îi rog pe constructori să se mobilizeze exemplar, pentru că nu vrem sincope în ducerea la bun sfârșit a acestui proiect cu fonduri europene”, a precizat Cosmin Andrei.

Proiectul are o valoare de 6,6 milioane de lei fără TVA și este derulat cu finanțare europeană obținută prin Grupul de Acțiune Locală.

 

 

Spune-ne opinia ta