Trei contestații depuse pentru finanțarea sportului de la Botoșani

Trei contestații depuse pentru finanțarea sportului de la Botoșani

Scandalul iscat în urma alocării milionului de lei clubului de handbal Magnum, a condus la depunerea unor contestații din partea clubului FC Botoșani, dar și a clubului de baseball cât și a clubului de fotbal patronat de omul de afaceri Victor Mihalachi.

În calitate de președinte al Comisiei de Contestații, viceprimarul Liviu Toma a plecat în concediu de odihnă, dar la momentul în care și-a depus cererea de concediu nu se cunoștea faptul că se va isca un întreg scandal pentru alocarea fondurilor pentru sport.

Consilierii locali vor alege astăzi, în cadrul unei ședințe extraordinare de Consiliu Municipal, un nou membru în cadrul Comisiei de Contestații.

În afară de viceprimarul Liviu Toma, din comisia de contestații mai fac parte consilierii Daniela Vicol de la PSD și liberala Cătălina Lupașcu, plus doi funcționari din Primărie propuși de primarul Cosmin Andrei.

În opinia viceprimarului Liviu Toma, cea mai îndreptățită asociație sportivă care ar putea beneficia de fondurile de la Primărie, este FC Botoșani, performanțele obținute în ultima perioadă făcând să o detașeze de celelalte competitoare.

 

Spune-ne opinia ta