Sute de familii fără curent electric la Răchiți

Sute de familii fără curent electric la Răchiți

Primarul comunei Răchiți, Florin Bulgaru susține că peste 500 de gospodării de la nivelul localităților din cadrul unității administrativ teritoriale, pe care o păstorește, nu beneficiază de energie electrică de aproape trei zile.

Avem promisiuni că în cursul zilei de astăzi, cei de la E-ON vor remedia toate defecțiunile înregistrate în toate localitățile comunei noastre. Trăim ca în primul război mondial, cu lampa. Sunt oameni care li s-au dezghețat frigiderele. Sunt plecați prin concediu și nu au pe nimeni acasă. Cei de la E-ON ne-au transmis că au suplimentat echipele și se lucrează într-un ritm alert. Sperăm să se rezolve cât mai repede pentru că este inadmisibil. Am intervenit la Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, domnul prefect ne-a transmis că se va interveni urgent”, a declarat Florin Bulgaru, primarul comunei Răchiți.

Reprezentanții E-ON, prin vocea directorului local, inginerul Ovidiu Ciripan, îl contrazic într-o oarecare măsură pe primarul de Răchiți, acesta afirmând că în momentul de față, toate deranjamentele au fost remediate. Am avut în teren în jur de 14 echipe care au lucrat non-stop și vreau să vă spun că în prezent, la nivelul comunei Răchiți nu mai sunt gospodării care să nu fie alimentate cu energie electrică. Poate mai sunt cazuri izolate, dar vom verifica și vom interveni, a replicat directorul E-ON, Ovidiu Ciripan.

 

Spune-ne opinia ta