Surprize în noua organigramă a societății Nova Apa Serv SA: Modificări semnificative în rândul personalului TESA și al conducerii executive

Surprize în noua organigramă a societății Nova Apa Serv SA: Modificări semnificative în rândul personalului TESA și al conducerii executive

În această perioadă, la nivelul companiei de apă de la Botoșani se lucrează la creionarea unei noi organigrame, după cum a declarat vicepreședintele Consiliului Județean, Bogdan Dăscălescu.

După toate probabilitățile, se pare că vor avea loc modificări semnificative, în special în rândul personalului TESA și al conducerii executive. 

În mod normal și legal, societatea ar trebui să aibă un minim de 2 directori, unul general și unul economic și în funcție de celelalte responsabilități se pot crea și alte posturi de conducere. Eu îmi doresc ca acele persoane care vor rămâne la conducerea Nova Apa Serv SA, să se dedice întru-totul pentru bunul mers al societății, nu să lase ca până acum totul la voia întâmplării și să spele pe mâini de alte responsabilități. Dacă cineva nu este în stare să-și gestioneze activitatea, să lase locul altei persoane care dorește să se implice mai mult și să facă ceva concret pentru unitate, a precizat vicepreședintele Consiliului Județean.

Surse din cadrul societății Nova Apa Serv SA, au declarat că numărul directorilor va fi redus, existând cel puțin un director, care nu mai este agreat și va fi schimbat sau i se va desființa postul.

Bogdan Dăscălescu susține că își propune ca în perioada următoare să se găsească soluții pentru majorarea salariilor, muncitorilor care lucrează în exploatare, aceștia având cele mai mici lefuri și lucrează în condiții inumane.  

 

Spune-ne opinia ta