Subprefectul Daniela Lozneanu: "Este un nou început pentru mine. Îmi doresc..."

Subprefectul Daniela Lozneanu: "Este un nou început pentru mine. Îmi doresc..."

Daniela Lozneanu, noul subprefect al județului Botoșani, intră de marți în pâine, aceasta preluându-și oficial atribuțiile după învestirea în funcție.

Prezent la ceremonia de învestire a fost și cms. Mihai Chirică, secretar de stat în cadrul Ministerului Afacerilor Interne, care a dat citire ordinului de detașare pe funcție a Danielei Lozneanu.

"Sunt onorat să fiu prezent la ceremonia de învestire a noului subprefect de Botoșani. Vă felicit pentru această numire. Începând de astăzi vă veți putea exercita atribuțiile conform legii. Aș vrea să vă reamintesc că sunteți în slujba cetățeanului, și să nu uitați această deviză. Trebuie să vă faceți datoria", a spus Mihai Chirică.

Noul subprefect de Botoșani le-a transmis celor prezenți la ceremonia de învestire că ușa sa va fi mereu deschisă și va fi o persoană deschisă dialogului. 

"Vreau să vă mulțumesc că ați răspuns invitației de a fi astăzi aici. Este o zi specială pentru mine. Am emoții, sper să fie emoții constructive, sunt firești. E un nou început pentru mine, un început care vă spun sincer că îl abordez cu toată seriozitatea și toată responsabilitatea. Îmi doresc să avem o colaborare profesională, dar și interumană, corectă, deschisă, să facem lucruri bune, trainice, pentru cetățenii acestui județ, pentru acest județ. Veți găsi în mine un om deschis, un om tenace, un om asumat în ceea ce face, dar și un bun coleg, un interlocutor deschis în orice moment la dialog. Prea multe la acest moment nu am a vă spune, dar cu certitudine îmi face o deosebită plăcere să ne revedem peste ceva timp să vă pot împărtăși din parcursul meu din cadrul acestei instituții",  a spus Daniela Lozneanu. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

Duminică, 5 Mai 2024
251

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

Duminică, 5 Mai 2024
308

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

Duminică, 5 Mai 2024
698

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...