Spitalul de Boli Paliative de la Botoșani, la mâna Companiei Naționale de Investiții

Spitalul de Boli Paliative de la Botoșani, la mâna Companiei Naționale de Investiții

Construcția Spitalului de Boli Paliative a fost demarată în urmă cu aproape doi ani de zile și conform celor declarate de reprezentanții constructorului în acest moment lucrările sunt realizate în proporție de 95 la sută.

În ultima perioadă a fost lansată în spațiul public ideea de a transforma această unitate spitalicească în spital Covid, dar se pare că din motive cunoscute doar de reprezentanții Companiei Naționale de Investiții, acest lucru nu se va realiza prea curând.

În fapt este vorba de predarea investiției spre CNI de către constructor, iar ulterior, compania de stat să redea spitalul spre administrare municipalității.

Conform celor declarate de primarul Cosmin Andrei, Primăria așteaptă predarea investiției de către CNI, ulterior Primăria urmând să racordeze spitalul la tot ceea ce înseamnă utilități.

 “Noi, la nivel de Primărie deja lucrăm la partea de racordare, dar până nu avem procesul de predare-primire nu putem decide în vreun fel. Așteptăm să se predea investiția către CNI și ulterior către noi și după aceea vom ști și vom decide cum vom proceda. Noi, ca Primărie nu am fost parte din contract și nu avem niciun cuvânt de spus în acest moment”, a spus primarul Cosmin Andrei.

Ca și alte spitale de la nivel național care nu sunt folosite la capacitate, în această perioadă foarte grea pentru populație și nu numai, Spitalul de Boli Paliative de la Botoșani așteaptă să intre în circuit.

(Mihai Vieriu)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Focul pus cu intenție a distrus tone de furaje, pompierii au reușit să salveze casa și animalele!

astăzi, 10:52
25

Pompierii botoșăneni au fost la datorie 24 de ore din 24 pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență, produse la nivel local....

Cuvintele inspiraționale ale unui profesor din Botoșani către elevul său olimpic: ”În clipele când îți scriu aceste rânduri…” (Foto)

astăzi, 09:35
301

Or Botoșanii dispun de o bogăție uriașă. Începând cu cele mai importante colegii și terminând cu ultimul cătun al județului, găsim profesori dedicați, dispuși să ofere ma...

”LOC DE DAT CU ... EPIGRAMA” - 300

astăzi, 08:41
55

Georgică Manole, în recentul volum, publicat la Editura Stef, Iași, ”Cu, de, la, în, pe, prin, sub, către, contra... cărților epigramiștilor”, zici - undeva - că ”...