Societatea locală de termoficare are o nouă conducere

Societatea locală de termoficare are o nouă conducere

Societatea locală de termie are o nouă conducere

Numirea lui Bogdan Varasciuc a fost făcută în ședința noului Consiliului de Administrație și este valabilă pentru o perioadă de două luni, până la organizarea unei selecții, de către un operator autorizat.

Noul director este Bogdan Varasciuc și vine de la Primăria Curtești, după ce în trecut  a mai activat la fosta Termica SA.  Ultimul loc de muncă de la care a venit la Modern Calor, a fost la Curtești, din postura de șef birou buget, impozite și taxe locale și resurse umane.

Deocamdată se află la stadiul de acomodare cu activitatea de la companie de termoficare, de care nu este totuși străin având în vedere că în trecut a lucrat timp de cinci ani la SC Termica SA, societate intrată între timp în faliment.

Bogdan Varasciuc are 41 de ani, este căsătorit și are doi copii. Din 2019 a fost șeful biroului buget, impozite și taxe locale și resurse umane din Primăria Comunei Curtești, unde un an înainte a ocupat postul de inspector superior în cadrul aceluiași birou.În perioada 2013 – 2018 a lucrat pe un post de economist la  SC Termica SA, iar înainte de asta a mai activat ca agent vânzări, inspector contabil în domeniul asigurărilor, dar și subofițer operativ principal la Inspectoratul pentru Situații de Urgență. Înlocuirea lui Florin Sandu vine pe fondul lipsei de colaborare atât cu reprezentanții Executivului Primăriei municoipiului cât și cu aleșii municipali, nu de puține ori fuiind solicitat sî se prezinte la ședințele Consiliului Locali țși de fiecare refuzând.

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta