Primarul Cosmin Andrei vrea reorganizarea Poliției Locale

Primarul Cosmin Andrei vrea reorganizarea Poliției Locale

Primarul Cosmin Andrei vrea reorganizarea Poliției Locale

Înființarea unui nou post de director la nivelul Poliției Locale este în planul primarului municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, în vederea eficientizării activității.

Este vorba de un nou director adjunct care va coordona activitatea circulației la nivel de municipiu, mai ales că în ultima perioadă reprezentanții Poliției Locale s-au confruntat cu o serie de evenimente de la blocarea unor autovehicule și până la sancționarea posesorilor auto care blocau trecerile de pietoni din zona unităților de învățământ.

Da, ne propunem o eficientizare la nivelul Poliției Locale și considerăm că este nevoie de o reorganizare. Nu ne dorim să supraîncărcăm organigrama cu posturi de conduceri, dar pentru coordonarea activității circulației rutiere este nevoie de o persoană care să se ocupe mult mai preocupat de acest compartiment, a declarat primarul Cosmin Andrei.

În acest moment directorul executiv al Poliției Locale este Ioan Onuțu, care ocupă această funcție de ani buni, rezistând pe funcție atât pe vremea fostului primar Ovidiu Portariuc cât și pe vremea lui Cătălin Flutur, în fapt accesând postul de director încă din primul mandat al lui Flutur.

 

Spune-ne opinia ta