Societatea Eltrans, amendată de Poliția Rutieră pentru gropile de pe Primăverii!

Pericolul la care sunt supuși participanții la trafic pe strada Primăverii, din cauza stării avansate de degradare a căii de rulare a tramvaiului, nu a fost trecut cu vederea de reprezentanții Poliției Rutiere.

Societatea Eltrans, amendată de Poliția Rutieră pentru gropile de pe Primăverii!

 Cms. sef Victor Ciubotaru  

În urma unor discuții ce au avut loc în luna aprilie cu reprezentanții municipalității și cei ai societății Eltrans, Poliția Rutieră a dispus să se ia o serie de măsuri pe această arteră intens circulată.

Societatea Eltrans a primit un avertisment și pentru că nici după aceste discuții nu au luat vreo măsuri în data de 12 mai polițiștii au aplicat o amendă în cuantum de 3.045 lei. 

"Societatea Eltrans, în calitate de administrator al infastructurii tehnice de transport persoane cu tramvaiul, nu a asigurat starea de viabilitate a structurii de susținere a șinelor de tramvai pe strada Primpverii și nu a semnalizat corespunzător obstacolele din carosabil", ne-a declarat Victor Ciubotaru, șeful Biroul Rutier al Municipiului Botoșani.

Atenționările primite din partea polițiștilor, dar și numeroasele sesizări venite din partea cetățenilor, i-au determinat pe responsabilii din primărie să dispună plombare gropilor de pe strada Primăverii. 

 

 

Spune-ne opinia ta