PERICOL pe una dintre cele mai circulate străzi din municipiul Botoșani! FOTO

PERICOL pe una dintre cele mai circulate străzi din municipiul Botoșani! FOTO
Șoferii care circulă prin municipiul Botoșani trebuie să fie cu mare băgare de seamă nu numai la semnele de circulație și la pietoni ci și la capcanele din carosabil. Riscă oricând să rămână cu mașina în mijlocul drumului, cu cauciucurile tăiate.

De câteva zile, pe strada Primăverii a apărut un adevărat crater pe calea de rulare a tramvaiului. Asfaltul a sărit, iar armătura a ieșit la suprafață, reprezentând un adevărat pericol pentru participanții la trafic.

Un cititor al Stiri.Botosani a trimis pe adresa redacției fotografii cu groapa aflată în apropierea intersecției cu strada Octav Onicescu.

“Este un crater uriaș acolo. Dacă nu ești atent și treci cu mașina îți rămâne roata acolo. Rămâi fără cauciuc și își strici și janta. Asta e stradă reabilitată?", a spus cititorul.

La sfârșitul lunii noiembrie, Primăria Botoșani a făcut recepția la investiția de pe Primăverii, fiind executate lucrări la trotuare și șosea, nu și la calea de rulare a tramvaiului. În multe zone din oraș, calea de rulare este într-o avansată stare de degradare, iar până acum s-au făcut doar cârpeli.














 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
269

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
421

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
561

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...