Secretara Primariei Broscauti va iesi la pensie incepand cu data de 25 ianuarie

Secretara Primariei Broscauti va iesi la pensie incepand cu data de 25 ianuarie

 Cristian Roman, prefectul judetului Botosani  

Secretara comunei Broscauti, care trebuia sa iasa la pensie acum sapte ani, se va bucura de beneficiile pensionarii incepand cu data de 25 ianuarie.

Elvira Popusoi, secretara comunei Broscauti, care a fost depistata anul trecut in luna septembrie ca, desi indeplineste toate conditiile de pensionare din anul  2003, vine la serviciu in continuare pe postul de secretar al comunei Broscauti, a primit abia astazi decizia de eliberare din functia publica de secretar al comunei Broscauti, incepand cu data de 25 ianuarie.

Aceasta dispozitie a fost emisa de primarul comunei, Gheorghe Avasilichioaie, abia dupa ce luni prefectul judetului a trimis o comisie din cadrul Prefecturii pentru a-i spune primarului ca angajata primariei are decizie de pensionare de aproape sapte ani de zile.

"Ieri a fost emisa decizia de eliberare din functia publica a doamnei secretar al comunei Broscauti, incepand cu data de 25 ianuarie. Aceeasi dispozitie prevede numirea cu caracter temporar a unui salariat din Primaria Broscauti care va prelua atributiile secretarului comunei", a declarat Cristian Roman, prefectul judetului Botosani.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
341

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
490

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
609

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...