Școlile auto blochează traficul în municipiul Botoșani

Școlile auto blochează traficul în municipiul Botoșani

Reînceperea cursurilor școlare la nivel de municipiu a reiterat o mai veche problemă din punct de vedere al traficului rutier. Aglomerațiile rutiere, în special, la primele ore ale dimineții, a stârnit o serie de interpelări la nivelul Consiliului Local.

Nu este posibil așa ceva. Orarul matinal al școlilor auto blochează traficul la nivel de municipiu. Vă rugăm frumos să organizați orele de parcurs după ora 8.00. Se parchează aiurea. Nu există un minim de bun simț. Putem rezolva aceste probleme doar cu măsuri coercitive? Cred că putem apela la bunul simț al concetățenilor noștri”, a declarat în plenul ședinței de Consiliu Local, alesul liberal, Eugen Țurcanu.

În replică, primarul Cosmin Andrei a răspuns interpelării lui Țurcanu, și a declarat că Poliția Locală este în dispozitiv și intervine ori de câte ori este necesar, dar sistematizarea rutieră la nivelul municipiului este aceeași de peste 30 de ani, numărul foarte mare de autovehicule face ca în anumite momente intervențiile să fie fără efect.

 

Spune-ne opinia ta