Școală modernă pentru elevii din Gorbănești. Unitatea de învățământ a fost reabilitată printr-un proiect european în valoare de peste un milion de lei (fotogalerie)

Școală modernă pentru elevii din Gorbănești. Unitatea de învățământ a fost reabilitată printr-un proiect european în valoare de peste un milion de lei (fotogalerie)

Elevii din Gorbănești vor învăța, din toamnă, într-o școală modernă și vor putea face sport pe un teren sintetic, modernizat și cu nocturnă, în urma proiectului „Reabilitare Școală Gimnazială nr. 1 din Gorbănești”, în valoare de 220.000 de euro, iar partea de cofinanțare a fost asigurată din bugetul local, care a depășit 160.000 de lei.

La sfârșitul acestei săptămâni a avut loc inaugurarea unității de învățământ la care au participat Doina Federovici, președinta Consiliului Județean, inspectorii școlari generali și adjuncți, senatorul Lucian Trufin, ministrul Muncii, Marius Budăi, deputatul Alexandra Huțu, cadre didactice și consilieri județeni, iar slujba a fost oficiată de un sobor de preoți.

Comuna Gorbănești este administrată de către unul dintre cei mai tineri primari, Ionuț Melinte, care a reușit deja să atragă 12,5 milioane de lei pentru reabilitarea infrastructurii rutiere prin Programul „Anghel Saligny”.











 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Noul șef al Poliției Locale este oficial membru ATOP Botoșani! (foto, video)

Joi, 25 Aprilie 2024
812

Lucian Deleanu este noul director executiv al Poliției Locale, funcție pe care o exercită cu caracter temporar până când postul va fi scos la concurs. Acesta ocupa funcția de șef Ser...

Circ politic în ședința de CL la Botoșani, Cosmin Andrei deranjat de limbajul unui consilier. „Mai vociferează colegii mei din partea dreaptă...” (video)

Joi, 25 Aprilie 2024
1317

Joi, 25 aprilie, a avut loc ședința ordinară a Consiliului Local a Primăriei municipiului Botoșani. Lupta electorală care bate la ușă i-a făcut pe aleșii locali să se trezească din scaune ...

Premieră în CL: Președinte de ședință numit fără scandal! (foto, video)

Joi, 25 Aprilie 2024
531

În ședința ordinară a Consiliului Local din cursul zilei de joi, 25 aprilie, pe ordinea de zi s-a aflat și proiectul ce vizează alegerea unui nou președinte de ședință pentru următoare...