Parc modern pentru o comunitate defavorizată, din fonduri europene

Parc modern pentru o comunitate defavorizată, din fonduri europene

Un parc modern este amenajat, cu fonduri europene, pe strada Adrian Adamiu din municipiul Botoșani, transmit reprezentanții Primăriei.

Potrivit surselor citate, zona de recreere se va întinde pe o suprafață de 990 de metri pătrați, fiind prevăzută cu spații de joacă, zone de sport, spații de relaxare, zonă verde și alei pietonale.

Proiectul mai presupune reabilitarea Tronsonului 2 – Str. Adrian Adamiu – în suprafață de 347 de metri pătrați, ceea ce va îmbunătăți condițiile de circulație pentru comunitatea defavorizată „Condacia”.

Investiția este în valoare de 2,7 milioane de lei cu TVA, finanțată prin Programul Operațional Regional (POR), lucrările urmând să se desfășoare pe parcursul a 12 luni.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Roxana Aiacoboaei

Mesajul dur al unui licean care susține greva profesorilor: „Au un cuprins mai mare de studiat pentru titularizare decât au citit unii parlamentari în toată viața lor”

Duminică, 4 Iunie 2023
866

Un elev al Colegiului Economic „Octav Onicescu” din Botoșani a transmis, în prag de absolvire, un mesaj de susținere a grevei profesorilor, din recunoștință față de cadrele di...

Guvernul va adopta joi, prin OUG, creşterea salariilor personalul didactic cu 1.000 de lei brut

Miercuri, 31 Mai 2023
658

Guvernul va adopta joi, prin ordonanţă de urgenţă, creşterea salariilor prevăzute în legea 153/2017 cu 1.000 lei brut lunar pentru personalul didactic, reprezentând un avans din cre...

Casă distrusă de flăcări în urma unui scurtcircuit (fotogalerie)

Miercuri, 31 Mai 2023
617

O casă din satul Draxini a luat foc, miercuri după-amiază, cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit.La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului din Botoșani, cu dou...