Sărbătoare mare astăzi la Văculești: A fost “Festivalul gospodinelor”

Sărbătoare mare astăzi la Văculești: A fost “Festivalul gospodinelor”

Aflat deja la ediția a VIII – a, Festivalul Gospodinelor de la Văculești a continuat și în acest an, în prezența oficialităților locale dar și a celor județene de la Botoșani.

Pe esplanada din fața Primăriei Văculești gospodinele au pregătit standuri unde și-au expus produsele pregătite cu multă migală, iar munca le-a fost răsplătită cu diplome și mici cadouri de către liderii administrației locale.

Realizat de Primăria Văculești în colaborare cu Asociația GAL ”Codrii de Aramă” și Asociația ”Dor de Horă”, festivalul a fost un bun prilej și pentru premierea cuplurilor de aur, cupluri care au împreună 50 de ani de căsătorie, și care au mers pe aceeaşi cărare a vieţii cu bune şi rele, cu greu şi uşor.

Festivalul a fost și un moment de cântec și joc, iar din respect pentru comunitatea locală, inclusiv președintele Consiliului Județean Botoșani,  Doina Federovici, alături de ceilalți invitați de la Botoșani prezenți la manifestare, s-au prins în horă alături de zecile de localnici care au fost astăzi la această sărbătoare.

 

Spune-ne opinia ta