Șantiere pentru amenajarea locurilor de parcare (fotogalerie)

Șantiere pentru amenajarea locurilor de parcare (fotogalerie)

Mai multe șantiere din municipiul Botoșani, aflate în lucru sau finalizate, au fost inspectate de primarul Cosmin Andrei.

Pe șantierul de pe Aleea Școlii, unde va fi amenajată o parcare, se intervine într-un ritm susținut, pe aproximativ 652 mp, incluzând atât cele două căi de acces cât și trotuarele aflate într-un grad avansat de degradare.

Pe lângă cele 27 locuri de parcare ce urmează a fi amenajate, vor mai fi intervenții și în ce privește spațiile verzi.

Lucrările sunt în grafic, constructorul dând asigurări că acestea vor fi finalizate în aproximativ 10 săptămâni.

„Continuăm proiectul „Parcarea de la blocul tău”. Nu doar străzile principale sunt în atenția noastră, ci și căile de acces adiacente. Prin realizarea acestei investiții, ne dorim să atingem mai multe obiective ce vor duce la creșterea confortului și siguranței cetățenilor cât și îmbunătățirea mediului înconjurător”, a precizat primarul Cosmin Andrei.

Un șantier închis, cu rezultatele conform așteptărilor, este cel de pe Aleea Curcubeului. În zonă s-a amenajat o parcare cu pavele ecologice, cu 10 locuri, s-au montat noi borduri, s-a intervenit  asupra trotuarelor dar și spațiilor verzi.

După  executarea marcajelor, locurile de parcare vor fi scoase la licitație.

Valoarea celor două lucrări este de aproximativ 400.000 lei.

În același timp, alte două parcări se pregătesc pe strada Mihail Kogălniceanu și Aleea Pinului, documentațiile necesare fiind în lucru.



 

 

Spune-ne opinia ta