S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

A plecat la cele veșnice un fost primar care, prin activitatea în slujba semenilor, a lăsat o puternică amprentă în comunitate.

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.

Ioan Toma a fost primar al comunei Brăești din 1996 până în 2020.”Am primit cu greu vestea tragică ce anunța pierderea unui brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor, Ioan Toma, fost primar al comunei Brăești din județul Botoșani.

Prin munca și implicarea sa în comunitate, el a lăsat o amprentă puternică și un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur. Amintirile sale luminoase și contribuțiile sale semnificative vor fi mereu rememorate și apreciate. Îi mulțumim pentru toate lucrurile bune pe care le-a realizat în această lume!

În aceste momente de durere, ne unim în solidaritate pentru a transmite familiei și celor apropiați condoleanțe sincere și gânduri de sprijin. Sperăm ca amintirile frumoase să aducă puțină alinare în inimile lor greu încercate”, a transmis Costel Șoptică.

Dumnezeu să îl ierte!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Două comune din Botoșani rămân fără apă 48 de ore!

astăzi, 13:29

Din cauza unei avarii produsă în zona localității Cucuteni, pe conducta de distribuție apă Dn 500 mm, Nova Apaserv Botoșani a oprit sistemul de alimentare cu apă astăzi, 21 mai 2024, &ic...

Cosmin Andrei a anunțat că va continua construcția de locuințe și programele de reabilitare termică a blocurilor

astăzi, 13:02
20

Primarul Municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, a anunțat că va continua și în mandatul următor programele de investiții pentru construcția de locuințe noi și pentru anveloparea termică...

Șapte ani de la plecarea scrimerului botoșănean care a participat la două ediții ale Jocurilor Olimpice!

astăzi, 12:52
44

Fost campion național, medaliat la Campionatul Mondial cu echipa României, Dan Găureanu a participat la două ediții ale Jocurilor Olimpice.În ultima parte a vieții a activat ca an...