S-a stabilit ordinea de prioritate în repartizarea locuințelor ANL de la Botoșani

S-a stabilit ordinea de prioritate în repartizarea locuințelor ANL de la Botoșani

Consilierii locali au aprobat listele privind ordinea de prioritate în repartizarea locuințelor pentru tineri realizate prin Agenția Națională pentru Locuințe (ANL) de la Botoșani.

Lista propusă a pornit de la ordinea de prioritate aprobată în anul 2011, preluându-se din aceasta solicitanții care nu au primit locuință pe parcursul celor nouă ani și care îndeplinesc cele trei criterii eliminatorii (vârsta, ocupația și nedeținerea unei locuințe în municipiul Botoșani), la care s-au adăugat modificările și completările depuse pe parcursul celor nouă ani, precum și noii solicitanți, s-a actualizat vechimea cererilor, iar solicitanții care nu mai îndeplinesc condițiile eliminatorii stabilite de lege au fost excluși, astfel că s-a ajuns la aproximativ 561 de solicitanți.

Lista este supusă contestației 7 zile astfel încât solicitanții să aibă posibilitatea să analizeze punctajul obținut și rectificarea greșelilor.

Lista cu beneficiarii locuințelor construite în Șoseaua Iașului va fi stabilită tot prin hotărâre a Consiliului Local Botoșani, prin preluarea din lista de prioritate rămasă definitivă a celor care vor îndeplini criteriile eliminatorii la data repartizării.

Listele privind ordinea de prioritate în repartizarea locuințelor pentru tineri realizate prin Agenția Națională pentru Locuințe (ANL) de la Botoșani poate fi consultată online pe site-ul municipalității: Primăria Botoșani

 

Spune-ne opinia ta