S-a dezgheţat atmosfera în Centrul Vechi! Câteva sute de botoşăneni se află în zona cu gustări şi lângă scenă! FOTO

A doua seară a Zilelor Oraşului a adus mai multă lume în Centrul Vechi al municipiului, în condiţiile în care vântul s-a potolit. În schimb cerul este cam "încărcat", astfel că sunt posibile precipitaţii.

S-a dezgheţat atmosfera în Centrul Vechi! Câteva sute de botoşăneni se află în zona cu gustări şi lângă scenă! FOTO

   Foto: Ştiri.Botoşani.Ro

Dacă vă îndreptaţi spre Centrul Vechi în această seară, să nu vă uitaţi umbrelele sau pelerinele de ploaie pentru că meteorologii au anunţat ploaie uşoară. Altfel, vremea s-a mai calmat.

Probabil că acesta este şi motivul pentru care zona este animată. Băncuţele instalate între tarabele cu frigărui şi bere sunt destul de ocupate de botoşăneni, comparativ cu seara trecută, când doar câteva zeci de oameni au înfruntat frigul pentru a-şi potoli pofta de mici sau de fripturi.

Şi în faţa scenei sunt spectatori care în aceste momente urmăresc un program de muzică populară în interpretarea unor tineri artişti botoşăneni, coordonaţi de interpreta Claudia Oloieru.

Ca şi vineri seară, forţele de ordine- jandarmi, poliţişti şi poliţişti locali-, sunt în Centrul Vechi unde încearcă să menţină un climat civilizat în rândul botoşănenilor. Şi nu că s-ar plictisi- un echipaj de jandarmi a răspuns apelului unui comerciant care indica doi tineri care nu şi-ar fi plătit porţiile de mici. Jandarmii i-au "săltat" pe cei doi şi i-au scos din mulţime.




















 

 

Spune-ne opinia ta