S-a decis cine îl înlocuiește pe Ioan Onuțu la Poliția Locală!

Odată cu pensionarea sa, Ioan Onuțu pierde și calitatea de membru în ATOP. Astfel, cel care îi ia locul la conducerea Poliției Locale trebuie să ocupe și funcția de membru în Autoritatea Teritorială de Ordine Publică.

S-a decis cine îl înlocuiește pe Ioan Onuțu la Poliția Locală!

Ioan Onuțu, șeful Poliției Locale a municipiului Botoșani, a ieșit la pensie după mai bine de 20 ani în care a activat la Poliția Locală.


(Foto: Ioan Onuțu - fostul director executiv al Poliției Locale a municipiului Botoșani)

De pe 8 aprilie 2024 funcția publică de conducere de director executiv al Poliției Locale a municipiului Botoșani este exercitată cu caracter temporar de către Lucian Deleanu, care ocupa funcția de șef Serviciu în cadrul instituției.

Calitatea de membru al Autorității Teritoriale de Ordine Publică (ATOP) se pierde în cazul în care titularul nu mai îndeplinește funcția care a determinat desemnarea sa. Astfel, în locul lui Ioan Onuțu la ATOP va fi desemnat Lucian Deleanu.

Conform adresei nr. 1595/05.04.2024, transmisă de Poliția Locală a Municipiului Botoșani, înregistrată la Consiliul Judeţean Botoşani cu nr. 6712 din 08.04.2024, funcția publică de conducere de director executiv al Poliției Locale a Municipiului Botoșani este exercitată temporar de către domnul Lucian Deleanu. Având în vedere cele de mai sus, propun validarea domnului Lucian Deleanu ca membru în Autoritatea Teritorială de Ordine Publică Botoşani”, se arată în hotărârea Doinei Federovici, președintele Consiliului Județean (CJ) din Botoșani.

Proiectul privind modificarea componenței ATOP va fi supus votului consilierilor în cadrul ședinței ordinare de joi a Consiliului Județean.

Lucian Deleanu va ocupa temporar această funcție până când postul de director al Poliției Locale va fi scos la concurs.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

(A) Banca Transilvania, Sucursala Botoșani angajează!

astăzi, 14:24
1

Specialist Servicii Clienți, perioadă determinată 12 luni – Sucursala Botoșani Povestea ta începe aici!Când alegi mai mult decât banking, primești mai mult de...

Zilele Eminescu, ediția iunie 2024: Premiul Național de Poezie „Mihai Eminescu” – Opus Primum

astăzi, 14:04
10

Pentru ediția din anul 2024, organizatorii propun un nou concept, care include: Festivalul de Debut, un târg de carte și gala de acordare a Premiului Național de Poezie „Mihai Eminescu&...

Două comune din Botoșani rămân fără apă 48 de ore!

astăzi, 13:29
139

Din cauza unei avarii produsă în zona localității Cucuteni, pe conducta de distribuție apă Dn 500 mm, Nova Apaserv Botoșani a oprit sistemul de alimentare cu apă astăzi, 21 mai 2024, &ic...