S-a decis cine îl înlocuiește pe Ioan Onuțu la Poliția Locală!

Odată cu pensionarea sa, Ioan Onuțu pierde și calitatea de membru în ATOP. Astfel, cel care îi ia locul la conducerea Poliției Locale trebuie să ocupe și funcția de membru în Autoritatea Teritorială de Ordine Publică.

S-a decis cine îl înlocuiește pe Ioan Onuțu la Poliția Locală!

Ioan Onuțu, șeful Poliției Locale a municipiului Botoșani, a ieșit la pensie după mai bine de 20 ani în care a activat la Poliția Locală.


(Foto: Ioan Onuțu - fostul director executiv al Poliției Locale a municipiului Botoșani)

De pe 8 aprilie 2024 funcția publică de conducere de director executiv al Poliției Locale a municipiului Botoșani este exercitată cu caracter temporar de către Lucian Deleanu, care ocupa funcția de șef Serviciu în cadrul instituției.

Calitatea de membru al Autorității Teritoriale de Ordine Publică (ATOP) se pierde în cazul în care titularul nu mai îndeplinește funcția care a determinat desemnarea sa. Astfel, în locul lui Ioan Onuțu la ATOP va fi desemnat Lucian Deleanu.

Conform adresei nr. 1595/05.04.2024, transmisă de Poliția Locală a Municipiului Botoșani, înregistrată la Consiliul Judeţean Botoşani cu nr. 6712 din 08.04.2024, funcția publică de conducere de director executiv al Poliției Locale a Municipiului Botoșani este exercitată temporar de către domnul Lucian Deleanu. Având în vedere cele de mai sus, propun validarea domnului Lucian Deleanu ca membru în Autoritatea Teritorială de Ordine Publică Botoşani”, se arată în hotărârea Doinei Federovici, președintele Consiliului Județean (CJ) din Botoșani.

Proiectul privind modificarea componenței ATOP va fi supus votului consilierilor în cadrul ședinței ordinare de joi a Consiliului Județean.

Lucian Deleanu va ocupa temporar această funcție până când postul de director al Poliției Locale va fi scos la concurs.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
332

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
472

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
597

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...