Ritm susținut la executarea lucrărilor la alunecarea de teren de pe DJ 296, Roma - Nicșeni

Ritm susținut la executarea lucrărilor la alunecarea de teren de pe DJ 296, Roma - Nicșeni

Consiliul Județean Botoșani a anunțat astăzi într-un comunicat că lucrările la una dintre cele mai grave alunecări de teren din județ, cea care afectează DJ296, Roma-Nicșeni, avansează într-un ritm susținut.

„Este o investiție pe care botoșănenii o așteaptă de mult timp și care, în momentul în care am preluat mandatul de președinte al Consiliului Județean, era blocată de lipsa unor avize. Acum se lucrează susținut și avem încrederea că lucrările se vor termina în graficul angajat de constructor la momentul semnării contractului cu CNI. Am determinarea necesară ca în mandatul de președinte al Consiliului Județean să îmbunătățesc substanțial infrastructura rutieră, astfel încât să se poată circula în Botoșani pe drumuri decente”, a declarat Doina Federovici, președintele Consiliului Județean Botoșani.

Președintele Consiliului Județean (CJ), Doina Federovici , precum și Dorin Birta, vicepreședintele CJ, și Cătălin Gheorghian, directorul Direcției Județene de Drumuri și Poduri, au inspectat lucrările pe care le execută constructorul pe cei 1,5 kilometri.

„Deși acest proiect a întâmpinat multe obstacole până la atribuirea contractului, acum s-a ajuns în momentul în care putem spune că se lucrează din plin și bine. Este un proiect mult așteptat de către locuitorii din centrul județului, iar implementarea va rezolva o problemă stringentă din zonă”, a precizat și Dorin Birta, vicepreședintele Consiliului Județean. Vicepreședintele Consiliului Județean, Dorin Birta, cel care coordonează activitatea Direcției Județene de Drumuri și Poduri, s-a arătat mulțumit de ritmul lucrărilor.

Lucrările sunt în valoare de 14.449.103,01 lei (trei milioane de euro).

 

Spune-ne opinia ta