Primarul Cosmin Andrei vrea dar nu poate

Primarul Cosmin Andrei vrea dar nu poate

Toți, dar chiar toți, atât antreprenorii din domeniul HORECA, cât și clienții acestor zone de prestări servicii vor redeschiderea locațiilor, dar pe moment este invocată pandemia.

Piețele sunt supraaglomerate, mall-ul este o zonă de promenadă cu “mască”, iar virusul este infuzat doar în spațiile închise.

„În ce privește posibilitatea redeschiderii restaurantelor la nivelul municipiului Botoșani, fac precizarea că aceste aspecte nu se află în atribuțiunile mele ca primar. Edilul municipiului nu are puterea de decizie în privința închiderii sau redeschiderii activității unor operatori economici în contextul epidemiologic actual. Aceste decizii aparțin forurilor superioare, în speță Guvernul României, prin Comitetul Național pentru Situații de Urgență, care transmit în teritorii aplicarea unor măsuri pentru prevenirea răspândirii bolii, a declarat primarul Cosmin Andrei.

În condițiile în care gradul de infecție la nivel de municipiu va fi sub cel stabilit de lege datele problemei se vor schimba, iar disponibilitatea este maximă.

 

 

Spune-ne opinia ta