Primăria va relua licitațiile pentru locurile de parcare

Primăria va relua licitațiile pentru locurile de parcare

Atribuirea locurilor de parcare vacante pentru botoșănenii interesați va putea fi reluată în funcție de evoluția pandemică.

După cum ne-au declarat reprezentanții Primăriei municipiului Botoșani, în măsura în care evoluția pandemiei COVID 19 o va permite, se vor dispune măsuri pentru ca cetățenii să poată participa la licitații începând cu luna ianuarie a anului viitor, în condiții care să garanteze distanțarea fizică regulamentară.

În perioada imediat următoare vor fi stabilite și condițiile de organizare și participare la aceste licitații, care vor fi comunicate imediat ce vor fi perfectate. La această situație s-a ajuns după ce procedurile în baza cărora se atribuie locuri de parcare disponibilizate prin neplată și cele nou amenajate, au fost amânate în cursul acestui an, din cauza contextului epidemiologic”, a declarat primarul Cosmin Andrei.

La licitații vor putea fi scoase 590 de locuri de parcare, din diferite zone ale orașului, din care 272 sunt disponibilizate prin neplată iar alte 318 sunt nou înființate. În prezent, la nivelul municipiului sunt amenajate în total 9420 de locuri de parcare.

 

Spune-ne opinia ta