Primăria va amenaja șapte locuri de joacă cu diferite tematici (fotogalerie)

Primăria va amenaja șapte locuri de joacă cu diferite tematici (fotogalerie)

Șapte spații de joacă din municipiului Botoșani vor fi reabilitate și dotate cu echipamente respectând anumite tematici, a anunțat Primăria, într-o postare pe pagina de Facebook.

Potrivit sursei citate, locul de joacă din Aleea Constantin Gane nr. 6 va avea ca tematică „Oceanul”, cu un complex de joacă vapor, cel din ANL Cișmea și cel de pe Aleea Mihail Kogălniceanu nr. 5 vor avea tematica „Medieval”, locul de pe Bulevardul George Enescu nr. 9 va avea tematica „Speedpark”, cel de pe Aleea Scurtă 2, sc. B va fi „Dumbrava minunată”, spațiul din Piața Viilor va fi amenajat cu tematica „Cartea junglei”, iar locul de joacă de pe Calea Națională nr. 8 va fi „Poienița verde”.

„Pe lângă aceste complexuri, locurile de joacă vor mai avea leagăne cu scăunele normale și baby, balansoare, figurine, jocuri interactive (tablă de desen cu cretă) sau căsuțe de joc. Suprafețele spațiilor de joacă vor fi acoperite cu tartan”, au precizat reprezentanții Primăriei.

Serviciile de furnizare și montare a echipamentelor vor fi asigurate de SC Art Decor SRL, în baza unui contract în valoare de 811.745 de lei fără TVA.






 

 

Spune-ne opinia ta