Primăria scoate la licitație trei spații comerciale situate în Centrul Istoric (video)

Primăria scoate la licitație trei spații comerciale situate în Centrul Istoric (video)

Municipalitatea scoate la licitație închirierea unor spații deținute în Centrul Istoric, având ca destinație desfășurarea de activități comerciale, a anunțat, miercuri, primarul Cosmin Andrei.

Prețul de pornire este de 1,35 euro/mp pentru agenții economici din domeniul alimentației publice, respectiv de 2,75 euro/mp pentru alte tipuri de activități comerciale, în conformitate cu regulamentul stabilit de Consiliul Local în 2014.

„Manifestăm un interes deosebit pentru Centrul Istoric al municipiului Botoșani, unic în Moldova, și îmi doresc și o revigorare a activităților comerciale de acolo. În acest sens, vor fi scoase la licitație trei spații pe care municipalitatea le deține, unul de 75 de metri pătrați, unul de 73 și unul de 50 de metri pătrați. Aceste spații se situează în zona statuii din Piața 1 Decembrie. Au fost închiriate agenților economici care au desfășurat activități de alimentație publică, dar, din cauza pandemiei sau din alte motive, au fost reziliate aceste contracte”, a declarat edilul.

Anunțul va fi afișat la începutul lunii viitoare, iar licitația va fi organizată în jurul datei de 21 februarie.

 

 

Spune-ne opinia ta