Primăria caută 10 gropari

Primăria caută 10 gropari

Noul serviciu care urmează să se desprindă din cadrul societății de salubrizare al orașului, continuă seria de angajări.

După cum a declarat Marinela Vieriu, noul șef al Serviciului de Administrare Piețe, Oboare și Cimitire, la jumătatea acestei luni va fi organizată o nouă sesiune de concursuri pentru ocuparea unor posturi în sistem. De această dată este vorba de 12 posturi, două de îngrijitori și 10 de gropari la nivelul cimitirelor Pacea și Eternitatea.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor este de 8 ianuarie, pe 18 ianuarie va avea loc proba practică și pe 20 ianuarie va avea loc interviul. Până la termenul limită de depunere a dosarelor mai sunt trei zile, dar până la această dată nu și-a arătat nimeni dorința de a participa la concurs, a declarat șeful serviciului.

Chiar dacă până la începutul acestui an s-au mai organizat o serie de concursuri, nu toate posturile s-au ocupat, în acest moment mai sunt disponibile câte un post de inginer tehnic, inspectori la resurse umane și achiziții plus un șef de formație în Piața Viilor. Preluarea efectivă a noilor atribuții în formație completă a organigramei și patrimoniului va avea loc, se pare, în data de 15 ianuarie.

 

Spune-ne opinia ta