Evaluarea managerului-actor Aioanițoaei a fost corectă

Evaluarea managerului-actor Aioanițoaei a fost corectă

Plângere administrativă fără rezultat pentru actorul Florin Aioanițoaei, fost manager al Teatrului pentru Copii și Tineret “Vasilache”.

La finele lunii noiembrie a anului trecut, pe adresa Consiliului Local al municipiului Botoșani, a sosit o plângere administrativă semnată de fostul manager al teatrului Vasilache, acesta contestând modul în care i s-a făcut evaluarea profesională.

În fapt, întreaga procedură de evaluare cu privire la primul an de management, în 2014 mai exact, desfășurată în luna ianuarie 2020 a fost nelegală încălcând întreaga legislație în vigoare cu privire la la evaluarea managementului și încălcând toate termenele de prescripție impuse de legislația în vigoare. Având în vedere nelegalitatea întregii proceduri solicit Consiliului Local Botoșani revocarea HCL nr. 170 din 19 mai 2020, se arată în plângerea depusă de actorul Florin Aioanițoaei.

Reprezentanții CLM au luat act de petiția fostului manager al instituției de cultură botoșănene, au analizat și au decis, prin reprezentanții compartimentului juridic, că rămâne cum s-a stabilit în ședința de consiliu.

Nota primită, în urma evaluării, de către actorul Florin Aioanițoaei a fost 5,44, rezultatul fiind unul nesatisfăcător pentru continuarea managementului. Chiar dacă hotărârea de consiliu a fost atacată și în contencios administrativ, nici aici actorul nu a avut sorți de izbândă și hotărârea a rămas definitivă în conformitate cu prevederile legale.

 

Spune-ne opinia ta