Președintele CJ: Lucrările la Drumul Strategic avansează într-un ritm susținut (fotogalerie)

Președintele CJ: Lucrările la Drumul Strategic avansează într-un ritm susținut (fotogalerie)

Lucrările la Drumul Strategic, cea mai importantă investiție din județul Botoșani, avansează într-un ritm susținut, anunță președintele Consiliului Județean (CJ), Doina Federovici.

Potrivit sursei citate, pe Lotul 2, care are o lungime de 51 de kilometri și pe care lucrările au început mai târziu din cauza contestațiilor, până în această săptămână, s-a turnat asfalt pe sectorul Răuseni – Todireni – trecerea de nivel cu calea ferată de la intrarea în Albești și pe sectorul Hănești – Dângeni.

„În prezent, se toarnă asfalt pe sectorul de drum dintre Dângeni și Buhăceni. De asemenea, se lucrează la stabilizarea cu lianți hidraulici a căii de rulare până la Trușești, în vederea turnării asfaltului și pe acest sector de drum”, a precizat Fedeorivici.

Potrivit constructorilor, în această lună se va ajunge cu primul strat de asfalt până la intersecția cu DN 29D Botoșani – Ștefănești, urmând ca pe parcursul lunii viitoare, în funcție de vreme, să se închidă lucrările de turnare a primului strat de asfalt pe întregul lot. În paralel, constructorii lucrează la poduri, podețe, șanțuri și rigole.










 

 

Spune-ne opinia ta