Președinte nou la Asociația Comunelor din Botoșani

Președinte nou la Asociația Comunelor din Botoșani

 întrunirea Asociaţiei Comunelor, filiala Botoşani  Ştiri.Botoşani.Ro

După o încercare eșuată de alegere, în urmă cu mai bine de două luni, a unei noi conduceri a Asociației Comunelor Filiala Botoșani, luni a fost desemnat noul președinte și cei șase membri ai Consiliului Director.

Contrele politice nu au lipsit nici de această dată, dar într-un final s-a ajuns la un rezultat.

Noul președinte al Asociației Comunelor din Botoșani este Dumitru Chelariu, primarul comunei Pomârla. Din Consiliul Director mai fac parte primarii din comunele Todireni, Văculești, Românești, Hilișeu-Horia, Cordăreni și Vârfu Câmpului.

"Asociația Comunelor Botoșani nu va face politică. Eu mă ocup personal și am văzut colegii de la PNL că sunt supărați, dar vor fi convinși că trebuie să ne unim toți, să "forțăm" parlamnetarii, de toate culorile, să ne facă legi bune, să ne bucurăm și noi. Eu nu uit că sunt într-o zonă săracă, cea mai săracă din Uniunea Europeană, și nu am așteptări de la vreun Mesia, de la vreun parlamentar de nu știu ce nivel, eu aștept legile acelea care să mă scoată cât de cât la un nivel acceptabil la care să îmi pot genera proiecte, să le pot măcar iniția", ne-a spus primarul comunei Pomârla.

Noul președinte al Asociației Comunelor a mai spus că va fi angajat un responsabil care să se ocupe zilnic de activitățile administrative de la Asociației, o persoană din zona societății civile.

Președintele Asociației Comunelor Botoșani a fost până acum Romică Magopeț, primarul comunei Ibănești.

 

 

 

Spune-ne opinia ta