Premierul Florin Câțu a promis bani pentru Nova Apa Serv SA

Premierul Florin Câțu a promis bani pentru Nova Apa Serv SA

Demersurile oficialităților județene, atât Prefectură cât și Consiliu Județean, dar nu în ultimul rând implicarea directă a deputatului liberal Costel Șoptică, se pare că vor da roade și cei de la Nova Apa Serv SA vor ieși din impas.

La Nova Apa Serv situația este foarte grea, și am înțeles acest lucru. Trebuie să facem în așa fel încât să ținem societatea vie. În opinia mea, consider că reprezentanții Consiliului Județean, prin factorii decizionali de la acest nivel, să efectueze un audit intern, pentru a vedea care este situația reală. Se pare că după ultimele calcule, datoria societății este aproximativ 6 milioane de lei. Am avut mai multe rânduri de discuții cu domnul prim ministru Florin Câțu și mi-a transmis că ajutorul financiar pentru compania botoșăneană se va putea face pe situație de urgență. În același timp, premierul m-a întrebat dacă nu 3-4 luni nu voi solicita din nou bani pentru societatea botoșăneană, a declarat deputatul liberal Costel Șoptică.

Autorităților botoșănene li s-a sugerat ca în cel mai scurt timp să fie făcută o documentație, care să fie depusă direct la Cabinetul primului-ministru Florin Câțu, pentru a evita tergiversarea pe la alte ministere.

 

 

Spune-ne opinia ta