Prefectul solicită IȘJ și instituțiilor MAI să definitiveze pregătirile pentru începerea noului an școlar

Prefectul solicită IȘJ și instituțiilor MAI să definitiveze pregătirile pentru începerea noului an școlar

Prefectul Sorin Cornilă a convocat, luni, o ședință de lucru pe tema începutului de an școlar, solicitând ca pregătirile să fie definitivate, transmite Instituția Prefectului, într-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, la întrunire au participat reprezentanți ai instituțiilor cu atribuții conexe: Inspectoratul Școlar Județean, Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență, Direcția de Sănătate Publică, Inspectoratul de Poliție Județean, Inspectoratul de Jandarmi și Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog.

„Săptămâna viitoare copiii revin în bănci, motiv pentru care am convocat astăzi instituțiile cu atribuții în educație, sănătate, situații de urgență și ordine publică. Solicitarea mea a fost ca pregătirile să se definitiveze, astfel încât să fie asigurat un climat stabil elevilor. Au fost discutate principalele elemente pe care se concentrează responsabilii din instituțiile cu atribuții, urmând ca săptămâna aceasta să fie finalizate pregătirile și să avem, în județul Botoșani, un început de an școlar reușit și sigur”, a transmis Sorin Cornilă.


 

 

Spune-ne opinia ta