Prefectul și jandarmii și-au donat sângele. Este campania ”Europa pentru TINE! Tu pentru VIAȚĂ! FII DONATOR!”.

Prefectul și jandarmii și-au donat sângele. Este campania ”Europa pentru TINE! Tu pentru VIAȚĂ! FII DONATOR!”.

Începând de azi, până pe 20 septembrie 2019, la Botoșani se desfășoară campania de donare de sânge, ”Europa pentru TINE! Tu pentru VIAȚĂ! FII DONATOR!”.

Campania face parte din seria de activități organizate cu prilejul Zilei Cooperării Europene, din cadrul Programului Operațional Comun România – Ucraina 2014 – 2020.

La această activitate au ales să se implice activ prefectul Dan Șlincu și colegi din cadrul structurilor MAI de la nivelul județului.

În această dimineață, reprezentantul guvernului în teritoriu, însoțit de o parte din lucrătorii Biroului Vamal Stânca – Costești și jandarmi ai Inspectoratului Județean de Jandarmi (IJJ) au ajuns la Centrul de Transfuzie Sanguină pentru a dona sânge.

”Consider că dacă sănătatea ne permite și ne încadrăm în graficul de vârstă acceptat, trebuie să facem acest gest omenesc și de solidaritate pentru semenii noștri care au probleme de sănătate și au nevoie de sânge”, a precizat prefectul Dan Șlincu.

Mâine dimineață, și colegi din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Botoșani vor dona sânge în cadrul campaniei menționate anterior.

”Europa pentru TINE! Tu pentru VIAȚĂ! FII DONATOR!” are loc și în județele Tulcea, Suceava, Baia Mare, Satu Mare, Cernăuți, Ivano-Frankivsk, Uzhorod, Odessa (Ucraina).

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

astăzi, 22:29
302

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

astăzi, 19:10
135

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

astăzi, 18:09
392

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...