Posturi vacante în această săptămână, unde te poți angaja dacă ai absolvit doar liceul!

Posturi vacante în această săptămână, unde te poți angaja dacă ai absolvit doar liceul!

   Foto: Faclia.ro

Aproape 160 de locuri de muncă vacante sunt anunțate de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Botoșani pentru această săptămână.

Pentru botoșănenii cu studii superioare, cele mai multe posturi disponibile sunt de ingineri, o clinică privată anunțând și trei posturi de medic specialist în specialitatea medicică de familie, medicina internă și psihiatrie.

Persoanele cu studii medicale medii se pot angaja ca tehnician dentar sau asistent medical generalist, ambele posturi fiind în mediul privat.

Cele mai multe posturi sunt destinate persoanelor cu studii medii, multe dintre firme anunțând și o serie de facilități: transport gratuit, masă caldă, chiar și specializare la locul de muncă. Detalii în link-ul de mai jos:

Vezi aici lista locurilor de muncă vacante!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Razie noctură a polițiștilor rutieri pe străzile din Botoșani! (foto)

astăzi, 13:12
31

În noaptea de 1 spre 2 mai 2024, polițiștii din cadrul Biroului Rutier, împreună cu Biroul de Ordine Publică, Șecțiile de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani și 3 Hlipiceni și cu poli...

Uluitoarele ouă „închistrite” de Rogojești și faima lor europeană. Cum a ajuns un cătun din Botoșani capitală culturală!

astăzi, 11:47
64

Cătunul Rogojești, din județul Botoșani, nu are cine știe ce faimă în România, deși la nivel european este considerat un adevărat miracol cultural.Mica așezare este situată l...

Delicii sănătoase: secretul din spatele succesului laboratorului de patiserie "Cuptorul Nelei" (galerie foto)

astăzi, 11:05
312

Cu o viziune clară, Nela Andrici, inginer în industria alimentară, a înființat un laborator de patiserie specializat în produse din aluat dospit, oferind o gamă diversificată de...