Polemicile la nivel de Consiliu Local continuă

Polemicile la nivel de Consiliu Local continuă

În cadrul ședinței Consiliului Local al municipiului Botoșani, aleșii locali continuă să se bălăcărească cu argumente sau fără pe speța unor proiecte de hotărâri care în principal vizează activitatea de zi cu zi a urbei.

Tonul l-a dat consilierul local, Eugen Țurcanu, care a invocat din start, incapacitatea compartimentului IT din cadrul Primăriei, care nu este în stare să asigure transmisia online a ședinței de Consiliu Local.

Deja s-a depășit ora convocării ședinței și se pare că specialiștii Primăriei de la IT sunt depășiți, noroc că mai angajăm vreo trei persoane”, a spus Eugen Țurcanu.

Consilierul Gabriel Tănase, în calitate de președinte de ședință, a solicitat o minimă toleranță, tehnologia fiind cea care a creat probleme de comunicare.

Consilierii municipali liberali au pus pe tapet o sumedenie de interpelări, legate de lucrările de la nivelul grădinițelor, care ar trebui amânate pe perioada vacanței, până la modul de gestionare al activității de la nivelul Direcției de Taxe și Impozite Locale, nu puțini fiind botoșănenii care și-au petrecut ore bune pentru a-și plăti dările.

 

 

Spune-ne opinia ta